<< επιστροφή στο προγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13/12/2019
08:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IN THE AMERICAS

Έτος παραγωγής: (2015)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής PBS 2012-2015 που θα ολοκληρωθεί σε 40 ημίωρα επεισόδια.
Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές σε τμήματα της Βραζιλίας ως επί το πλείστον άγνωστα στον έξω κόσμο, στα άγρια βουνά της δυτικής Αργεντινής, σε φεστιβάλ στην Κολομβία και στις συχνά άγνωστες Μεγάλες Λίμνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλησιάζουμε τα ηφαίστεια στη Χαβάη, τη Χιλή και την Αλάσκα, και ανεβαίνουμε σε σχεδίες, σκάφη, άλογα και μοτοσικλέτες. Επισκεπτόμαστε λαούς που μπορούν να αντικαταστήσουν συνομιλία με σφυρίγματα, νησιώτες που μαγειρεύουν τα ίδια γεύματα για δέκα χιλιάδες χρόνια, και ποιμένες που ζουν σε υψόμετρο υπερβολικά υψηλό για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Συναντάμε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους αφήνουμε να λένε τις ιστορίες τους, να μας δείξουν τα σπίτια τους και τη δουλειά τους και να μας διηγούνται πως έγιναν αυτοί που είναι.

Δείτε σήμερα: ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΟΡΟΡΟΚΑ: ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ [BRAZIL - POROROCA: BRAZIL'S FAMOUS WAVE ]
Eπεισόδιο 35

Ο Αμαζόνιος είναι διάσημος ως το μεγαλύτερο ποτάμι του κόσμου, αλλά λιγότερο γνωστό είναι ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα που εμφανίζεται στην εκβολή του ποταμού στις ισημερίες της Σελήνης.
Λέγεται Πορορόκα και οι σέρφερ από όλο τον κόσμο συρρέουν για να το δοκιμάσουν. Στην πορεία του, όμως, έχει σχεδόν καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη. Φτάνουμε στο Σάο Ντομίνγκο ντου Καπίμ και περιμένουμε.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
<< επιστροφή στο προγραμμα