<< επιστροφή στο προγραμμα
ΤΡΙΤΗ  10/12/2019
08:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IN THE AMERICAS

Έτος παραγωγής: (2015)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής PBS 2012-2015 που θα ολοκληρωθεί σε 40 ημίωρα επεισόδια.
Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές σε τμήματα της Βραζιλίας ως επί το πλείστον άγνωστα στον έξω κόσμο, στα άγρια βουνά της δυτικής Αργεντινής, σε φεστιβάλ στην Κολομβία και στις συχνά άγνωστες Μεγάλες Λίμνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλησιάζουμε τα ηφαίστεια στη Χαβάη, τη Χιλή και την Αλάσκα, και ανεβαίνουμε σε σχεδίες, σκάφη, άλογα και μοτοσικλέτες. Επισκεπτόμαστε λαούς που μπορούν να αντικαταστήσουν συνομιλία με σφυρίγματα, νησιώτες που μαγειρεύουν τα ίδια γεύματα για δέκα χιλιάδες χρόνια, και ποιμένες που ζουν σε υψόμετρο υπερβολικά υψηλό για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Συναντάμε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους αφήνουμε να λένε τις ιστορίες τους, να μας δείξουν τα σπίτια τους και τη δουλειά τους και να μας διηγούνται πως έγιναν αυτοί που είναι.

Δείτε σήμερα: ΧΑΒΑΝΑ: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ [HAVANE: INSIDE THE CITY]
Eπεισόδιο 32

Το 2016, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε πιο εύκολο το να επισκέπτεται κάποιος την Κούβα. Τώρα, ένας Κουβανός ειδικός σε θέματα πολιτισμού μας δείχνει την κάποτε απαγορευμένη σ’ εμάς Αβάνα.
Κρυμμένο μεταξύ των όμορφων κτηρίων, βρίσκουμε ένα χωριό που δημιούργησαν καλλιτέχνες, ένα αφροκουβανέζικο πολιτιστικό κέντρο, ένα εστιατόριο σε ένα κανάλι, μια σχολή γυναικών πυγμάχων, έναν συνεταιρισμός ποδηλατισσών και έναν δρόμο αφιερωμένο στην αφροκουβανέζικη μουσική.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
<< επιστροφή στο προγραμμα