<< επιστροφή στο προγραμμα
ΤΡΙΤΗ  10/12/2019
09:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IMPOSSIBLE PLANET

Έτος παραγωγής: (2019)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια.
Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.
Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.

Δείτε σήμερα: Γιγάντια καβούρια-αράχνες[Giant Spider Crabs]-Παγετώνας Σολχεμάγιοκουλτ/ παγοσπηλιά[Solheimajakul Glacier/Ice Cave]-Καππαδοκία, Τουρκία[Cappadocia, Turkey]
Eπεισόδιο 7

Γιγάντια καβούρια-αράχνες[Giant Spider Crabs]
Είναι ένα ετήσιο φαινόμενο που περιβάλλεται από μυστήριο. Μια απίστευτη σκηνή με χιλιάδες ηθοποιούς, μόνο που δεν γυρίζουν ταινία. Είναι μια επική μετανάστευση ζώων λίγα μόλις μέτρα από μια μεγάλη πόλη. Το επεισόδιο εξερευνά τη μεγάλη μετανάστευση των καβουριών-αραχνών. Η ατρόμητη πορεία φτάνει στη βάση του Πορτ Φίλιπ Μπέι, δίπλα στη Μελβούρνη. Βλέπουμε υλικό που τραβήχτηκε μέσα σε μια δεκαετία. Τα απίστευτα πλάσματα είναι ζωντανή απόδειξη του ρητού «η ισχύς εν τη ενώσει».
Παγετώνας Σολχεμάγιοκουλτ/ παγοσπηλιά[Solheimajakul Glacier/Ice Cave]
Στη γη της φωτιάς και του πάγου εξερευνούμε τις σπηλιές που σχηματίζονται στον παγετώνα Σολχεμάγιοκουλτ της Ισλανδίας. Είναι τμήμα του μεγαλύτερου παγετώνα Μίρνταγιοσκουλτ. Και οι δύο παγωμένοι σχηματισμοί-μαμούθ απειλούνται από καταστροφή. Το τοπίο που σχηματίζεται στην άκρη ενός ηφαιστείου είναι γεμάτο ρίγες από στάχτη Οι απίστευτες σπηλιές τους είναι ένα παράθυρο στην κλιματική αλλαγή. Αυτή η απίστευτη τοποθεσία είναι ένα μέρος που αξίζει να κρατήσουμε, καθώς τα αντικρουόμενα χαρακτηριστικά τους παράγουν καθαρή μαγεία.
Καππαδοκία, Τουρκία[Cappadocia, Turkey]
Υψώνονται στην ηλιόλουστη γη και στολίζουν το τουρκικό τοπίο. Η Καππαδοκία φιλοξενεί στα χώματά της μαγεμένα κάστρα. Βγαλμένοι από παραμύθι, οι αλλόκοτοι πέτρινοι σχηματισμοί είναι γεμάτοι μυστήριο και μεγαλείο. Είναι γεμάτα ιστορία και αφόρητα όμορφα. Πώς βρέθηκαν εδώ; Γιατί είναι όπως είναι; Θα υπάρχουν άραγε για πάντα;

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
<< επιστροφή στο προγραμμα