ΤΕΤΑΡΤΗ  10/07/2024
22:00
EURO 2024 | Ολλανδία - Αγγλία | B' Ημιτελικός    Ζωντανή μετάδοση
Αθλητικά / Ποδόσφαιρο
Το EURO 2024 είναι στη δημόσια τηλεόραση μαζί με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες).

Η ΕΡΤ, είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη «χρυσή» ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα της Γερμανίας και τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.
Από την πρεμιέρα, 14 Ιουνίου έως τον τελικό την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 μας μεταφέρουν το αθλητικό υπερθέαμα με πλούσιο ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στον σχολιασμό των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων βρίσκονται τέσσερις θρύλοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, οι Ντέμης Νικολαΐδης, Άγγελος Χαριστέας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας.

Τους αγώνες από τις 10 πόλεις της Γερμανίας μεταδίδουν και σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος.

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, η ΕΡΤ μεταδίδει καθημερινά διπλές εκπομπές, πριν και μετά τη λήξη των αγώνων, στις 21:00 και στις 24:00 αντίστοιχα.

Όλα τα στιγμιότυπα, η ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων, ειδικά αφιερώματα από το Αρχείο της ΕΡΤ, πλούσιο ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους της δημόσιας τηλεόρασης και κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης μέσω των εφαρμογών της UEFA πλαισιώνουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για όλα τα νέα και το παρασκήνιο από το EURO 2024 μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, και από το ertsports.gr, καθώς και από τα social media της εταιρείας.Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Euro Nights

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά