ΠΕΜΠΤΗ  11/07/2024
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Euro Nights   
Αθλητικά / Ποδόσφαιρο
Στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης EURO 2024 μάς μεταφέρει η ΕΡΤ1 μέσα από τις ειδικές θεματικές εκπομπές, «EURO NIGHTS», με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη.

Η ΕΡΤ, είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη «χρυσή» ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα της Γερμανίας και τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μέσα από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3.

Από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του EURO, έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η εκπομπή «EURO NIGHTS» θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, στις 24:00.

Από την έναρξη των αγώνων, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, έως και τη λήξη την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στη βραδιά του τελικού, θα μεταδίδονται καθημερινά διπλές εκπομπές, πριν (pre game) και μετά τη λήξη των αγώνων (post game), στις 21:00 και στις 24:00 αντίστοιχα.

Στο στούντιο της ΕΡΤ1 μαζί με τον Πάνο Βόγλη θα βρίσκονται δύο legends της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου 2004, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας, για να αναλύουν τους αγώνες και να μας θυμίζουν ιστορίες από το παρελθόν. Μαζί τους θα συμμετέχουν, με απευθείας συνδέσεις από τη Γερμανία, άλλοι δύο legends, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Άγγελος Χαριστέας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην «καρδιά» των γεγονότων και θα αναλύουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Στα γήπεδα της Γερμανίας, οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος, θα μεταδίδουν όλες τις αναμετρήσεις από τις 10 πόλεις όπου διεξάγονται οι αγώνες.Παρουσίαση: Πάνος Βόγλης

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K] Ποπ Μαγειρική  (Ζ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά