ΤΡΙΤΗ  13/02/2024
00:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Έγκλημα στο Κολωνάκι - Ελληνική Ταινία   
Ταινίες


Έτος παραγωγής: (1959)Όταν ο ζωγράφος Νάσος Καρνέζης βρίσκεται νεκρός και η αστυνομία συλλαμβάνει τον χρηματιστή Φλωρά, ο Δημήτρης, γιος από τον πρώτο γάμο του, αποφασίζει να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Μαζί με δύο φίλους του, τον δημοσιογράφο Μακρή και τον πολιτευτή Δέλιο, ερευνούν την υπόθεση και οι υποψίες τους στρέφονται στη Μυρτώ, την κόρη του πλοιάρχου Καψή, τον οποίο εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Κατοχή, έπειτα από προδοσία του Καρνέζη.

Ανάμεσα στον Δημήτρη και στη Μυρτώ, που τελικά είναι αθώα, αναπτύσσεται ένα αίσθημα.

Με τη βοήθειά της, ο Δημήτρης βρίσκεται στα ίχνη μιας σπείρας λαθρεμπόρων, της οποίας ο μακαρίτης ήταν αρχηγός. Η ανεύρεση του πτώματος της οικονόμου κι ερωμένης του Καρνέζη βάζει στην υπόθεση και τον υπαστυνόμο Μπέκα, ο οποίος και σώζει τη ζωή του ζευγαριού, στο οποίο ο δολοφόνος είχε στήσει παγίδα σε μια εξοχική βίλα.


Παίζουν: Μιχάλης Νικολινάκος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ελένη Χατζηαργύρη, Μάρω Κοντού, Στέφανος Στρατηγός, Βασίλης Κανάκης, Χρήστος Τσαγανέας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Χέλμη,Νάσος Κεδράκας, Νανά Γκάτση, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιάννης Μπέρτος, Ράλλης Αγγελίδης, Ρένα Γαλάνη, Νίκος Ξεπαπαδάκος, Γιώργος Ρώης, Σάββας Καλαντζής, Τασούλα Καλογιάννη, Νίκος Παρασκευάς
Σενάριο: Γιάννης Μαρής
Μουσική: Κώστας Καπνίσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αριστείδης Καρύδης-Φουκς, Γιάννης Χατζόπουλος
Σκηνοθεσία: Τζανής Αλιφέρης

(E)
Επόμενο > [K8] 365 Στιγμές  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά