ΤΡΙΤΗ  13/02/2024
02:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
365 Στιγμές  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ενημέρωση / Εκπομπή
Πίσω από τις ειδήσεις και τα μεγάλα γεγονότα βρίσκονται πάντα ανθρώπινες στιγμές. Στιγμές που καθόρισαν την πορεία ενός γεγονότος, που σημάδεψαν ζωές ανθρώπων, που χάραξαν ακόμα και την ιστορία. Αυτές τις στιγμές επιχειρεί να αναδείξει η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, φωτίζοντας μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της επικαιρότητας και της ιστορίας του σήμερα. Με ρεπορτάζ σε σημεία και χώρους που διαδραματίζεται το γεγονός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δημοσιογραφία 365 μέρες τον χρόνο, καταγραφή στις «365 Στιγμές».

Δείτε σήμερα: «Ο Ελληνισμός στα Πριγκιπόννησα» [Με αγγλικούς υπότιτλους]
Eπεισόδιο 6

Ένα συγκινητικό οδοιπορικό στα τέσσερα μεγαλύτερα Πριγκιπόννησα πραγματοποίησε η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Απέναντι από την πολύβουη Κωνσταντινούπολη, στη θάλασσα του Μαρμαρά, βρίσκεται ένας νησιωτικός κόσμος μιας άλλης εποχής, που αποπνέει Ελληνισμό. Τα μαγευτικά Πριγκιπόννησα, σπαρμένα μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, κατοικούνταν από τους αρχαίους χρόνους και για τρεις χιλιετίες παρέμειναν ελληνικά με τις εκκλησίες, τις σχολές, τα σπίτια, πριν ξεριζωθεί ο Ελληνισμός από αυτά.

Τόποι απίστευτης αίγλης, ομορφιάς, μεγαλοπρέπειας, αλλά και τόποι νοσταλγίας κι αναμνήσεων, απόηχος μιας άλλης εποχής. Στην κάμερα της εκπομπής οι ελάχιστοι σημερινοί Ρωμιοί των Πριγκιποννήσων, δεν ανοίγουν μόνο τα αρχοντικά σπίτια τους με θέα το Βόσπορο, αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο.Έρευνα:Σοφία Παπαϊωάννου
Αρχισυνταξία:Σταύρος Βλάχος- Μάγια Φιλιπποπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Μανωλίτσης
Μοντάζ: Ισιδώρα Χαρμπίλα


Παρουσίαση: Σοφία Παπαϊωάννου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο >  Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά