ΤΕΤΑΡΤΗ  29/11/2023
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Τέλεια Οικογένειά μου   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Τρόπος ζωής

My Perfect Family


Έτος παραγωγής: (2021)Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας 2021.

Σ’ αυτή την εμπνευσμένη και αισιόδοξη σειρά θ’ ανακαλύψουμε πώς, με τη βοήθεια των οικογενειών τους, παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Θα συναντήσουμε ένα πατέρα που μεγαλώνει μόνος του δύο κόρες με σύνδρομο Down και θ’ ανακαλύψουμε πώς έστησε μια οικογενειακή επιχείρηση κηροποιίας με σκοπό να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα μιας εξάχρονης που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία και θα μάθουμε πώς τρεις αδελφές μετέδωσαν εν αγνοία τους στα παιδιά τους μια σπάνια γενετική πάθηση, το σύνδρομο Εύθραυστου Χ.

Παρακολουθώντας γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό, κυστική ίνωση, νόσο του Κρον ή και δυσπραξία, θ’ ανακαλύψουμε τις προκλήσεις, τις χαρές και τις δυσκολίες του να είσαι φροντιστής πλήρους απασχόλησης.

Η συγκινητική σειρά Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ τιμά τους εξαιρετικούς γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μια δημιουργική, ρεαλιστική και θετική στάση.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 15ο: «Χάντερ» & 16ο: «Οι Φέργκιουσονς» – Μέρος 1ο

Ο Χάντερ ΜακΓκρέγκορ είναι φανατικός παίκτης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, απόφοιτος του Media Design School και διαχειρίζεται ένα Bed and Breakfast με τη μητέρα του, τη Ρόι.
Πάνω απ’ όλα, όμως, ο 27χρονος Χάντερ θέλει να βρει μια δουλειά, μακριά απ’ το σπίτι που μοιράζεται με τη Ρόι.
Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, όταν έχεις αυτισμό.


Οι Φέργκιουσονς είναι μια συνηθισμένη οικογένεια πέντε ατόμων που διασκεδάζουν, ενίοτε τσακώνονται, αλλά σε γενικές γραμμές τα πάνε καλά. Η βασική διαφορά είναι ότι οι τρεις τους είναι κωφοί και η νοηματική γλώσσα της Ν. Ζηλανδίας είναι η πρώτη γλώσσα όλη της οικογένειας.
Λίγες μέρες παρέα με τους Φέργκιουσονς θα μας πείσουν ότι η καθημερινότητά τους είναι εξαιρετικά λειτουργική, ειδικά για τη μεγαλύτερη κόρη, τη Ζόι, που δραστηριοποιείται στον τομέα προάσπισης δικαιωμάτων για τους νέους κωφούς της Ν. Ζηλανδίας.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K12] Ο Πεταλούδας

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά