ΤΡΙΤΗ  21/11/2023
14:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Ζωή μας στη Φάρμα: Η Νέα Γενιά   (E)   
Ντοκιμαντέρ

Beyond The Farm: Men At Work


Έτος παραγωγής: (2022)Σειρά ντοκιμαντέρ 4 ωριαίων επεισοδίων συμπαραγωγής Channel 5/ Renegade Pictures, 2022.

Οι ακραίοι ορεινοί βοσκοί του «My Big Family Farm» επιστρέφουν. Και στο πολυαγαπημένο spinoff «Beyond the Farm: Men at Work» οι τηλεθεατές θα δουν τον πατέρα Κλάιβ μαζί με τον πλέον 18χρονο γιο του Ρούμπεν, καθώς ο επινοητικός έφηβος ξεκινά την πρώτη του χρονιά στην επιχείρηση εκσκαφών.

Η παιδική ηλικία του Ρούμπεν σε μια από τις πιο σκληρές και απομονωμένες φάρμες στη Βρετανία τον προετοίμασε για να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Και μαζί με τη βοήθεια του πατέρα του, τη νεανική του ενέργεια και τα δικά του οικονομικά σε κίνδυνο, ο Ρούμπεν επιστρατεύει τη βοήθεια της κοπέλας του Σάρα και του καλύτερού του φίλου Τομ.

Καθώς η εφηβική τριάδα δουλεύει αδιάκοπα κατά το πιο ζεστό καλοκαίρι στα χρονικά, αναλαμβάνει τεράστιες εκσκαφές και έργα χτισίματος, διεκδικεί την ανεξαρτησία της, διαμορφώνει σχέδια για το μέλλον και συγκεντρώνει έναν στόλο μεταχειρισμένα, τεράστια, σκουριασμένα μηχανήματα για να βγει η δουλειά.Eπεισόδιο 2

Περιγραφή επεισοδίου
Σε αυτό το επεισόδιο, είναι το πρώτο φθινόπωρο του 18χρονου Ρούμπεν στη δουλειά και υπάρχουν μαθήματα για όλη την ομάδα, καθώς αναλαμβάνει ένα τεράστιο έργο λιθοδομής.

Ο βοσκός Κλάιβ συντηρεί δεκαετίες τη λιθοδομή στη φάρμα του και ο Ρούμπεν χρειάζεται τις γνώσεις του.

Ο Τομ αναρωτιέται αν μπορεί να απασχοληθεί πλήρως στον Ρούμπεν και το αφεντικό βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα δίλημμα.Σκηνοθεσία: Emily Hopkins

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Μικρά Κράτη της Ευρώπης (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση) (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά