ΤΕΤΑΡΤΗ  29/11/2023
17:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 208ο & 209ο & 210ο

Ο Λέο περνά να χαιρετήσει τη Χούλια γιατί πρέπει να φύγει εσπευσμένα μετά την πρόταση για δουλειά που έχει δεχτεί. Όσο μιλούν, κάτι δεν πάει καλά στη Χούλια. Από την πλευρά του, ο Ριμπέρο δίνει ραντεβού με την Κλόε για να συζητήσουν. Είναι, όμως, τόσο αγχωμένος που στέλνει τον Έρικ πρώτο για να διερευνήσει τις προθέσεις της Κλόε.
Στην Αφρική, ο Κίρος ενημερώνει την Κάρμεν ότι ο πατέρας της του επέτρεψε να συνεχίσει τη δουλειά του στο εργοστάσιο. Η κοπέλα χαίρεται, αλλά διαισθάνεται ότι ο πατέρας της σκοπεύει να συγχωρήσει και την Πατρίθια. Ο Βεντούρα έχει την αίσθηση ότι ο Άνχελ κάτι κρύβει. Το σχέδιο που έχει καταστρώσει με την Ινές κινδυνεύει τη στιγμή που είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν για πάντα την αποικία.Ο Τίρσο συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Οι νευρολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι η εξέλιξη της υγείας του δεν είναι η αναμενόμενη. Ο Έρικ θέλει να μάθει περισσότερα για το ατύχημα του θείου του. Ξέρει ότι η Χούλια ήταν μαζί του εκείνη την ημέρα. Μιλά μαζί της κι οι ενοχές της Χούλια βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια.
Στην αποικία, η Κάρμεν δεν έχει νέα από τον Βίκτορ μετά τη λογομαχία τους και δεν είναι σίγουρη αν θα γίνει ο γάμος. Στο μεταξύ, η Πατρίθια εκμεταλλεύεται τις εκλογές του Συλλόγου για να προσεγγίσει τον Φρανθίσκο. Είναι η μέρα που θα μάθουν ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου των Επιχειρηματιών.


Όλοι οι κάτοικοι του χωριού έχουν πάει στη γιορτή για την επιστροφή του Τίρσο, εκτός από τη Χούλια που δεν νιώθει ότι θα μπορέσει να παραστεί στη γιορτή επειδή φοβάται ότι ο Τίρσο δεν θα θέλει να τη δει. Ταυτόχρονα, θέλει να προτείνει και κάτι στον Λέο. Στο μεταξύ, ο Τίρσο προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του. Θέλει όλοι να ξέρουν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Στην Αφρική, την ημέρα του γάμου της Κάρμεν με τον Βίκτορ, η Πατρίθια κάνει μια τελευταία απόπειρα να προσεγγίσει τον Φρανθίσκο, η οποία αποτυγχάνει μετά την παρέμβαση της Κάρμεν. Έξαλλη από θυμό με τον Βεντούρα, η Πατρίθια δεν θέλει να αφήσει την Κάρμεν να περάσει το δικό της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Στο μεταξύ, φτάνουν στα χέρια της Ινές αποδείξεις ότι ο Βεντούρα είναι ο δολοφόνος της Αλίθια και δεν διστάζει να έρθει σε σύγκρουση μαζί του, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον επιχειρηματία.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K8] Φαγητά Υπό Εξαφάνιση (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά