ΤΡΙΤΗ  19/09/2023
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Απίθανα Ταξίδια Με Τρένο  (Γ' Kύκλος)   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Ταξίδια

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε 6 ωριαία επεισόδια (Γ΄κύκλος).

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: Βιρμανία [Βirmanie]
Eπεισόδιο 1

Βιρμανία ή Μιανμάρ όπως είναι το επίσημο της όνομα από το 1989... Φαίνεται τόσο μακριά, και τόσο δύσκολη σε πρόσβαση. Ο Philippe ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι μια μέρα θα μπορούσε να ανακαλύψει αυτή τη χώρα, την οποία κανείς δεν μπορούσε να επισκεφτεί επί 50 χρόνια.

Ο Philippe αρχίζει το ταξίδι του με το τρένο, που κατασκευάστηκε από τη βρετανική αυτοκρατορία, διασχίζοντας γέφυρες που έχουν φτιαχτεί εδώ και εκατό χρόνια, και κατευθύνεται προς την πόλη Mandalay. Επόμενος προορισμός η Bagan, η ιστορική και πνευματική καρδιά της Βιρμανίας. Σε ένα χωριό, ο Philippe βρήκε ένα περίεργο χαρακτήρα, τον Nat Gadaw που μιλάει με τα φαντάσματα των κατοίκων. Στη συνέχεια, επιβιβάζεται στη διάσημη γραμμή Circle στην Ρανγκούν, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, για μια θρησκευτική εκδήλωση που πραγματοποιείται με την πανσέληνο, στο μυστηριώδες Golden Rock.

Το ταξίδι τελειώνει για τον Philippe με το Slow Train και την μαγευτική λίμνη Inle των αλιέων που ζουν σε σπίτια χτισμένα πάνω στο νερό.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] Φράνκι Ντρέικ  (Β' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά