ΤΡΙΤΗ  19/09/2023
18:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Φράνκι Ντρέικ  (Β' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Frankie Drake Mysteries


Έτος παραγωγής: (2018)Σειρά μυθοπλασίας μυστηρίου παραγωγής Καναδά 2018 που θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια.

Η δεύτερη σεζόν προσφέρει μια σειρά από νέες περιπέτειες καθώς οι κυρίες των Ιδιωτικών Ντετέκτιβ Ντρέικ αναλαμβάνουν πιο δύσκολες περιπτώσεις και αντιμετωπίζουν μερικούς εντυπωσιακούς εχθρούς. Η Φράνκι κι η Τρούντι εξακολουθούν να βασίζονται στη Μέρι και τη Φλο, οι οποίες είναι πάντα έτοιμες να βάλουν ένα χεράκι για να παρακολουθήσουν τα αρχεία της αστυνομίας ή να ρίξουν μια ματιά στην έκθεση της νεκροψίας. Η ομάδα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα αυτήν τη σεζόν με την άφιξη του ντετέκτιβ Τομ Γκρέισον. Ο ήσυχα όμορφος Γκρέισον είναι κάτι παραπάνω από λίγο επιφυλακτικός με την κοκκινομάλλα θηλυκή ιδιωτική ντετέκτιβ που συνεχίζει να τρέχει στον τόπο του εγκλήματος. Με τη Φράνκι παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, και έρχονται πιο κοντά όσο προχωράει η σεζόν - αλλά τελικά το θέλουν το μπέρδεμα που θα προκύψει αν γίνουν κάτι παραπάνω από φίλοι;
Από το Παλαί Ρουαγιάλ μέχρι το ατελιέ της Κοκό Σανέλ, και από υπόγεια καζίνο μέχρι καυτά μπουρλέσκ κλαμπ, η νέα σεζόν υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια.

Δείτε σήμερα: Τα διαμαντία είναι παντοτινά [Diamonds Are a Gal's Best Friend]
Eπεισόδιο 8

Αυτό που ξεκινά ως μια απλή υπόθεση ενός αλόγου που αγνοείται, οδηγεί την ομάδα στον χώρο της αριστοκρατίας του Τορόντο και το κυνήγι ενός δολοφονικού κλέφτη διαμαντιών.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Γ' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Κοντά στο Ηφαίστειο (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά