ΔΕΥΤΕΡΑ  05/06/2023
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα (Ταινία-Ντοκιμαντέρ) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ντοκιμαντέρ / Οικολογία

Mediterranean: Life Under Siege


Έτος παραγωγής: (2021)Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους.

Η Μεσόγειος όπως δεν την έχετε ξαναδεί...

Το ντοκιμαντέρ Mediterranean – Life under siege είναι αφιερωμένο σε μια από τις πλουσιότερες θάλασσες του κόσμου και έχει στόχο να ενημερώσει για τους κινδύνους που την απειλούν, προτείνοντας λύσεις διατήρησης του πλούτου της. Επίσης, παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά είδη ζωων, πτηνών και θηλαστικών που ζουν στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου, όπως για παράδειγμα την σπερματοφάλαινα, τη μεσογειακή φώκια Μονάχους μονάχους, τη θαλάσσια χελώνα Καρέτα καρέτα, μια οικογένεια πελαργών, την ιστορία ενός θαλάσσιου αετού ή μιας νησιωτικής γάτας.

Με πρωταγωνιστές τα ξεχωριστά θηλαστικά, ψάρια και πτηνά της Μεσογείου, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα», είναι σε σκηνοθεσία του Φρεντ Φουγκέα, παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη βραβευμένων ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η εντυπωσιακή κινηματογράφηση διήρκησε δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκε σε 12 διαφορετικές χώρες με τη συμμετοχή 50 επιστημόνων από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για ένα εμβληματικό ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει ολοζώντανα και σε πρωτοφανή κλίμακα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μεσόγειος, ο επίγειος αυτός παράδεισος που βρίσκεται υπό απειλή.

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά έξι επεισοδίων, προϋπολογισμού 6,7 εκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί μια ευρωπαϊκή συμπαραγωγή της Boréales-Federation και της Anemon, σε συμπαραγωγή με τα κανάλια BBC, France Televisions, RAI, Terra Mater και ΕΡΤ και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ.


CREATED BY Fred Fougea
CO-DIRECTED BY Allain Bougrain-Dubourg, Bertrand Loyer, Fabienne Berthaud, Vincent Schmitt, Christian Gaume, Christophe Cheysson -
CHIEF EDITOR: Vincent Schmitt -
MUSIC: ROB, Julien Jaouen, Samuel Potin, Anja Fougea, Robin Coudert


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο > [K16] Ο Δικηγόρος  (Α' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά