ΔΕΥΤΕΡΑ  05/06/2023
23:45 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
Ο Δικηγόρος  (Α' Kύκλος) (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά
[K16] - Βία , Χρήση Ουσιών

The Lawyer


Έτος παραγωγής: (2018)Χώρα Παραγωγής: Σουηδία

Έτος Παραγωγής: 2018

Ως παιδιά, ο Φρανκ και η αδελφή του Σάρα υπήρξαν μάρτυρες του θανάτου των γονέων τους, όταν εξερράγη η βόμβα που ήταν παγιδευμένο το αυτοκίνητό τους.

Ως ενήλικες, πλέον, ο Φρανκ ανακαλύπτει ότι δολοφονήθηκαν με εντολή ενός από τους αρχηγούς του οργανωμένου εγκλήματος στην Κοπεγχάγη, τον Τόμας Βάλντμαν.

Και το χειρότερο είναι όταν ο Φρανκ ανακαλύπτει ότι ο Βάλντμαν είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της δικηγορικής εταιρίας που εργάζεται και ότι τον έχουν βοηθήσει να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη σε πλήθος περιπτώσεων.

Με στόχο να εκδικηθεί τον θάνατο των γονιών του, ο Φρανκ διεισδύει στην οργάνωση του Βάλντμαν και γίνεται ο προσωπικός του δικηγόρος και ο έμπιστός του.

Προσπαθώντας να μην θέσει σε κίνδυνο τους δικούς του, ο Φρανκ συνεχίζει να κρατά τα προσχήματα και να παίζει το παιχνίδι.

Άραγε θα τα καταφέρει;

Όλο αυτό, θα αξίζει τον κόπο; Και τελικά, ποιος κοροϊδεύει ποιόν;


Eπεισόδιο 1

Περιγραφή επεισοδίου
Ο πολλά υποσχόμενος δικηγόρος Φρανκ Νόρντλινγκ και η αδελφή του Σάρα προσπαθούν να διαχειριστούν το τραύμα των παιδικών τους χρόνων όταν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας των γονιών τους.

Η Σάρα που έχει, στο μεταξύ, γίνει αστυνομικός, ανακαλύπτει στοιχεία που συνδέουν εκείνη τη δολοφονία με μια από τις ηγετικές μορφές του υποκόσμου της Κοπεγχάγης και πείθει τον Φρανκ ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντερ Καρίμ, Μάλιν Μπούσκα, Τόμας Μπο Λάρσεν, Νικολάι Κοπέρνικους, Γιοχάνες Λάσεν, Σάρα Χιόρτ Ντίτλεβσεν

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Νιούλ

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)
Επόμενο > [K8] Πλάσματα Μεγάλα και Μικρά  (Γ' Kύκλος) (E)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά