ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/03/2023
16:35 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Τέλεια Οικογένειά Μου   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Τρόπος ζωής

My Perfect Family


Έτος παραγωγής: (2021)Σ’ αυτή την εμπνευσμένη και αισιόδοξη σειρά θ’ ανακαλύψουμε πώς, με τη βοήθεια των οικογενειών τους, παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Θα συναντήσουμε ένα πατέρα που μεγαλώνει μόνος του δύο κόρες με σύνδρομο Down και θ’ ανακαλύψουμε πώς έστησε μια οικογενειακή επιχείρηση κηροποιίας με σκοπό να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα μιας εξάχρονης που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία και θα μάθουμε πώς τρεις αδελφές μετέδωσαν εν αγνοία τους στα παιδιά τους μια σπάνια γενετική πάθηση, το σύνδρομο Εύθραυστου Χ.

Παρακολουθώντας γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό, κυστική ίνωση, νόσο του Κρον ή και δυσπραξία, θ’ ανακαλύψουμε τις προκλήσεις, τις χαρές και τις δυσκολίες του να είσαι φροντιστής πλήρους απασχόλησης.

Η συγκινητική σειρά Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ τιμά τους εξαιρετικούς γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μια δημιουργική, ρεαλιστική και θετική στάση.

Δείτε σήμερα: «Φαμίλια δημιουργών»
Eπεισόδιο 1

Ο εντεκάχρονος Ρέιντζερ, που πάσχει από νόσο του Crohn, η οκτάχρονη Ίζι, που έχει σύνδρομο Down, η σκηνοθέτης Τζίλιαν κι ο μουσικός Γουέιν ζουν σε μια ειδυλλιακή φάρμα, όπου η δημιουργικότητα ξεχειλίζει και η ζωή δεν είναι ποτέ πληκτική.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Δυο Ζωές (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά