ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/03/2023
17:05 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 174ο & 175ο

Ο Λέο δεν αποκαλύπτει από ποιον ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Παρόλα αυτά, η Χούλια δέχεται την πρότασή του να εγκατασταθεί στο σπίτι της, αν και θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη της Ντιάνα. Η συμπεριφορά του Τίρσο σε ό,τι αφορά της Χούλια προβληματίζει την Όλγα που τον ρωτά ευθέως εάν ζηλεύει. Ο Τίρσο το αρνείται αλλά είναι φανερό ότι δεν του αρέσει καθόλου. Στο μεταξύ, ο Ερικ ανακαλύπτει ότι ο Μάριο κρατά σα φυλακτό τη φωτογραφία μια γυναίκας και δεν μιλά καθόλου για κείνη. Ο Έρικ αναρωτιέται τι να σημαίνει αυτή η φωτογραφία.
Στην αποικία, η Πατρίθια δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Φρανθίσκο στηρίζει τον Βίκτορ και φοβάται ότι θα ξεσπάσει σύγκρουση με ολέθριες συνέπειες. Προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, ενημερώνει τον Βικτορ ότι η Κάρμεν αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο. Ενώ η Λίντα συνειδητοποιεί ότι κανένας άντρας δεν πηγαίνει πλέον στο Κλαμπ. Η μόνη που την στηρίζει είναι η Ινές.Η δυνατή κι αν προσπαθεί να δείχνει η Χούλια, η εξέλιξη της σχέσης της με τον Λέο την στεναχωρεί κάποιες φορές. Η ανησυχία αυξάνεται πριν από το επόμενο βήμα και κανείς δεν ξέρει τι θα σημάνει αυτό. Στο μεταξύ, η απόσταση μεταξύ Κλόε και Ντάνι συνεχώς αυξάνεται, η Ελένα το βλέπει, αγωνιά και σκέπτεται να αναλάβει δράση. Η Ντιάνα αποφασίζει να βγει από το καβούκι της και να κάνει νέους φίλους με την αρωγή της τεχνολογίας και των εφαρμογών που προσφέρονται.
Στην Αφρική, ο Βίκτορ καλείται να πάρει μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του. Σκέπτεται να υποκύψει στις απαιτήσεις του Βεντούρα, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, ενώ η Κάρμεν τον εμποδίζει να υποχωρήσει. Στο μεταξύ, τα πρώτα βήματα της Λίντα στον επιχειρηματικό κόσμο οδηγούν προς την αποτυχία, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να αναστρέψει την κατάσταση.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο >  Ακολουθία Γ' Χαιρετισμών

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά