ΤΕΤΑΡΤΗ  25/01/2023
20:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Το Ταξίδι μου στην Ελλάδα  (Δ' Kύκλος)   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Ταξίδια

My Greek Odyssey


Έτος παραγωγής: (2020)Σειρά ντοκιμαντέρ 8 ωριαίων επεισοδίων (Δ’ Κύκλος) παραγωγής The Rusty Cage, 2020.

Στον τέταρτο κύκλο του My Greek Odyssey ο παρουσιαστής Πίτερ Μανέας ταξιδεύει στα νότια νησιά της Δωδεκανήσου. Από την Κω μέχρι τη Σύμη και τη Ρόδο, μέχρι το Καστελλόριζο. Πρόκειται για μια περιοχή της Ελλάδας με σημαντικές επιρροές από τη Μικρά Ασία και τοπία που δεν μοιάζουν καθόλου με άλλα μέρη της Μεσογείου.

Η ιστορία είναι τόσο δραματική όσο και το τοπίο, και φυσικά, η κουζίνα είναι αξέχαστη. Υπάρχουν οι κλισέ παραλίες και οι υπέροχοι άνθρωποι, καθώς και μοναδικά πολιτιστικά στοιχεία που δίνουν σε κάθε προορισμό τη δική του προσωπικότητα. Θα διασχίσουμε τα νησιά με το υπέροχο Mia Zoi, και στην πορεία ο σεφ Κυριάκος θα μαγειρεύει τοπικές λιχουδιές, ενώ ο καπετάνιος Γιάννης θα φροντίσει ώστε ο Πίτερ να μην χάσει κανένα από τα τοπικά αξιοθέατα.

Δείτε σήμερα: Χάλκη [Chalki]
Eπεισόδιο 5

Το πέμπτο επεισόδιο βρίσκει τον Πίτερ να πηγαίνει προς τη Χάλκη. Είναι άλλο ένα από εκείνα τα όμορφα νησιά που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ. Είναι ένας τόπος αντιθέσεων. Το παραλιακό μέτωπο στην περιοχή του λιμανιού σφύζει από κόσμο και ενέργεια, αλλά το εσωτερικό του νησιού είναι ένα άγονο τοπίο με πολύ λίγους κατοίκους. Από τη Χάλκη στη συνέχεια κατευθύνεται στην Κάρπαθο, όπου ο Πίτερ θα βιώσει τη μοναδική κουλτούρα της.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(Νέο Επεισόδιο)
Επόμενο > [K12] Αλυσοδεμένη Αγάπη (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά