ΤΕΤΑΡΤΗ  25/01/2023
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
Αλυσοδεμένη Αγάπη (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Love in Chains


Έτος παραγωγής: (2019)


Live Streaming
Δραματική σειρά παραγωγής Ουκρανίας 2019, που θα ολοκληρωθεί σε 48 ωριαία επεισόδια. (Α' & Β' Κύκλος)

Η Κατερίνα Βερμπίτσκαγια μεγάλωσε ως ευγενής με τη νονά της Άννα Τσερβίνσκαγια, αλλά για όλο τον κόσμο ήταν ακόμα μία ιδιοκτησία του Πιότρ Τσερβίνσκι. Ερωτεύεται τον ευγενή Αλεξέι Κόζατς που δεν γνωρίζει τίποτα για την καταγωγή της. Στο δρόμο προς την ελευθερία και την αγάπη θα πρέπει να ξεπεράσει πολλές δοκιμασίες.

Eπεισόδιο 42

Περιγραφή επεισοδίου
Η Κατερίνα κατηγορεί τον εαυτό της για το φιλί με τον Ζαντάν. Ο Μολιμπογκα ανακαλύπτει ότι ένα παράξενο κορίτσι μένει στου Ζάνταν. Η Όλγα του λέει να μάθει ποια είναι.

Η Ορίσια, η Νταρίνα, η Πάβλα και η μητέρα της Πάβλα κάνουν τον Γιάκοφ να πιστέψει ότι η συγχώρεση της Γκαλία είναι η μόνη του ευκαιρία για σωτηρία. Ο Νικολάι εξομολογείται στον Κορένεφ τα αισθήματά του για τη Γελενα και ανακαλύπτει απροσδόκητα ότι ο Βλαντιμίρ τα γνωρίζει ήδη. Λέει στον Νικολάι για την ασθένειά του και τον βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα ενοχλήσει την Γελενα μέχρι να πεθάνει.. Ο Νικολάι τηρεί το λόγο του και η Γελενα τον κατηγορεί για δειλία.

Οι Σκόπετς μετακομίζουν στην Τσερβίνκα. Ο Ρεσέτνικοφ πεθαίνει πριν υπογράψει την ομολογία του. Η Όλγα έρχεται στο σπίτι του Ζαντάν και συναντά την Κάτια.Πρωταγωνιστούν: Katerina Kovalchyk, Mikhail Gavrilov, Anna Sagaydachnaya


Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
  (Δ' Kύκλος) (E)
Επόμενο >  Ο Καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά