ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/11/2022
10:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΑΝΑ ΛΑΜΛΕΪ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

JOANNA LUMLEY'S TRANS-SIBERIAN ADVENTURELive Streaming
Η Τζοάνα ξεκινά το 10.000 χιλιομέτρων ταξίδι της με τρένο, με προορισμό τη Μόσχα από το Χονγκ Κονγκ, το οποίο επισκέφθηκε τελευταία φορά όταν ήταν τεσσάρων ετών. Δεν έχει ξαναβρεθεί στη Μόσχα μετά το 1966, που είχε πάει ως μοντέλο στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου.

Δείτε σήμερα: (τελευταίο)
Eπεισόδιο 3

Η Τζοάνα Λάμλεϊ βρίσκεται στα βάθη της Σιβηρίας και κατευθύνεται με τον Υπερσιβηρικό προς τη Μόσχα, την οποία επισκέφθηκε τελευταία φορά το 1966.
Η πρώτη της στάση είναι η Βαϊκάλη, μία από τις βαθύτερες λίμνες στον κόσμο. Πίνει βότκα με έναν ντόπιο ψαρά και επιστρέφει στο τρένο για το Κρασνογιάρσκ, όπου συναντά έναν ολιγάρχη.
Από εκεί διασχίζει την αχανή Σιβηρία με προορισμό το Γεκατερίνμπουγκ, μια πόλη με σκοτεινή ιστορία. Εκεί δολοφονήθηκε η ρωσική τσαρική οικογένεια. Συνεχίζει προς τη Μόσχα, όπου ανακαλύπτει μια πολύ διαφορετική πόλη από αυτή που είχε δει τη δεκαετία του ’60.
Επισκέπτεται το πυρηνικό καταφύγιο του Στάλιν, συναντά Ρωσίδες μοντέλα και τελικά βρίσκει το μέρος όπου είχε φωτογραφηθεί το 1966, γεγονός που την ενέπνευσε να ξεκινήσει όλη αυτή την περιπέτεια.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ) (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] BON APPETIT! ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΝΤΙΕ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά