|
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι από τους πιο σπουδαίους Γάλλους ηθοποιούς.
Τα πάθη του είναι ο κινηματογράφος, η μαγειρική και οι συναντήσεις.
Στη μοναδική σειρά εκπομπών «Bon Appetit» ο Ντεπαρντιέ επισκέπτεται διαφορετικές ευρωπαϊκές περιοχές (Τοσκάνη, Βαυαρία, Βρετάνη, Σκωτία, Καταλονία…), αναζητώντας τις διάσημες τοπικές σπεσιαλιτέ, την ταυτότητα και την ιστορία τους.
Σε κάθε επεισόδιο μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε στην ανακάλυψη του πιο φρέσκου στρειδιού, του πιο ώριμου τυριού, του άγριου σολομού, του τρυφερού βοδινού και του κρασιού των μικρών οινοπαραγωγών.
Το Bon Appetit είναι μια σειρά για το πιο νόστιμο φαγητό, τις πιο όμορφες περιοχές και τις απολαύσεις της ζωής.
Δείτε σήμερα:
«Φεζ» (τελευταίο)
Eπεισόδιο 10
Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Ζεράρ και ο Λοράν διασχίζουν τη Μεσόγειο για να εντρυφήσουν στη μαροκινή κουζίνα και τα προϊόντα της.
Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω απ’ τη Φεζ, ανακαλύπτουν έναν πορτοκαλεώνα, μπαχαρικά, ελιές και τα ξακουστά μαροκινά περιστέρια.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|