ΔΕΥΤΕΡΑ  31/01/2022
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΜΑΜΑ-ΔΕΣ  (Γ' Kύκλος)   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, έρχονται κάθε Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν πολλές ιστορίες μητρότητας, γιατί κάθε μια είναι διαφορετική.

Συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί δίνουν τις δικές σου συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Ενώ θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο για παιδιά και γονείς, μαγειρική, αλλά και γυναικεία θέματα έχουν την τιμητική τους.

Στο τέλος κάθε εκπομπής, ένας διάσημος μπαμπάς έρχεται στο «Μαμά-δες» και αποκαλύπτει πώς η πατρότητα άλλαξε τη δική του ζωή.Δείτε σήμερα: «'Φλόγα', Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας- Ακίνδυνος Γκίκας, Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου»
Eπεισόδιο 15

Η εκπομπή επισκέφθηκε τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» που, από το 1982, φωτίζει και ζεσταίνει παιδιά από όλη την χώρα, προσφέροντας σε αυτά και στις οικογένειές τους, ψυχική και κοινωνική φροντίδα.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου μιλάει για την κόρη της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αναφέρεται και στη σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και για το πώς η κόρη της έχει δεχθεί τον νέο της σύζυγο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Ακίνδυνος Γκίκας υποδέχονται την Ζωή Κρονάκη σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μιλούν για την τέχνη της μεταγλώττισης κινουμένων σχεδίων, αφού οι δυο τους έχουν μεταγλωττίσει πολλούς από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου έρχονται στην εκπομπή και μιλάνε για τη σχέση τους, τις δυο κόρες τους και το πόσο ήθελαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.Μια παραγωγή της DigiMum

Παρουσίαση - Αρχισυνταξία: Ζωή Κρονάκη
Επιμέλεια εκπομπής - Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Β' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] ΔΙΑΣΠΟΡΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ-ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ (Νέο Επεισόδιο)

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά