ΠΕΜΠΤΗ  17/09/2020
01:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

CONSPIRACY OF SILENCE


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Ο έμπορος όπλων, ο Ρόμπερτ Κάστελ, έχει περάσει 30 ολόκληρα χρόνια αυτοεξόριστος, από τη στιγμή που θεωρήθηκε νεκρός και κατάφερε να ξεφύγει από το διεφθαρμένο δίκτυο εμπορίου όπλων στη Σουηδία.

Επιστρέφει στη Σουηδία και οργανώνει ολόκληρη εκστρατεία εκδίκησης εναντίον του ανθρώπου – και της επιχείρησης – που του πήρε τόσα πολλά και προσπάθησε να τον σκοτώσει. Την δίψα του όμως για εκδίκηση σταματά μια σοκαριστική αποκάλυψη: έχει μια κόρη της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε και την οποία μεγάλωσε σαν παιδί του ο Σπεθς, ο άνθρωπος τον οποίο ετοιμάζεται να σκοτώσει. Με την βοήθεια μιας νεαρής δημοσιογράφου η οποία έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να πολεμήσει το εμπόριο όπλων, αναγκάζεται να αλλάξει τακτική στον πόλεμό του εναντίον του Άντερς Σπεθς. Όταν όμως οι δυο τους αρχίζουν να ερευνούν τις άθλιες πρακτικές του εμπορίου όπλων, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο παρά ποτέ.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 5ο και 6ο

Επεισόδιο 5ο:
Ο Ρόμπερτ για να δείξει την ευγνωμοσύνη του που ο Ρολφ του έσωσε τη ζωή με τον θάνατό του, αποφασίζει να πιάσει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του. Η αρρώστια της Τζοάνα χειροτερεύει και είναι αποφασισμένη να μάθει ποιος πραγματικά είναι ο πατριός της. Ο Χάμαρλουντ απειλεί τη Μαριάν ότι αν δεν του παραδώσει τον Ρόμπερτ θα κάνει κακό στα αγαπημένα της πρόσωπα κι εκείνη δεν έχει άλλη επιλογή.
Η Άσα δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον πατέρα της και επιστρέφει ενώ η Τζοάνα ψάχνει στον προσωπικό υπολογιστή του Άντερς και βρίσκει έναν φάκελο που περιέχει στοιχεία για τον Ρόμπερτ.

Επεισόδιο 6ο:
Η Τζοάνα ζητά εξηγήσεις από τον Άντερς, γιατί δεν της είπε πως ο πατέρας της ζει? Εκείνος την πείθει ότι ο Ρόμπερτ θέλει μόνο το κακό της.
Η Άσα, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της, είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει και την κόρη του Άντερς: στέλνει τον Γενς να την αποπλανήσει. Η Τζοάνα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ρόμπερτ και τον κατηγορεί για όλα, ενώ η Άσα με τον Γενς μένουν άναυδοι όταν μαθαίνουν για τη σχέση του Ρόμπερτ με την Τζοάνα.Αστυνομική σειρά, Θρίλερ
Παραγωγή: Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο
Σκηνοθεσία: Σαρλότ Μπράντστρομ
Παίζουν: Τζένς Χούλντεν, Γιοσεφίν Άσπλουντ, Βέρα Βιτάλι, Χαλίνα Ρέιν, Ενρίκ Μεστάντ

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

https://webtv.ert.gr/

[K16] Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑΣ   (Γ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά