ΠΕΜΠΤΗ  17/09/2020
02:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήERTFLIX
Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και τον ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης» Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Δείτε σήμερα: «Χάρις Αλεξίου – Γιώργος Νανούρης»

Όταν η αγαπημένη φωνή της Ελλάδας, η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης παρευρίσκονται στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να μαγνητίσει με την αυθεντικότητα και την ουσία του.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια την Χαρούλα και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους και έτσι η σχέση που ξεκίνησε ως δημιουργού και Μούσας, εξελίχθηκε στην πορεία σε σχέση εκτίμησης και φιλίας.

Η Χάρις Αλεξίου περιγράφει πως ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει. Ακόμα, μιλάει για την φετινή χρονιά – ορόσημο για την ίδια καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και κάνει έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της. Τέλος, μιλάει για την απουσία των γονιών της, για έρωτες αλλά και για το πως άλλαξε η ζωή της όταν έγινε η ίδια μητέρα.

Από την άλλη ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος δε σταματά να μας εκπλήσσει με καθετί με το οποίο καταπιάνεται, μιλάει για την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Κατερίνα» και πως εκείνη άλλαξε την ζωή του, για το ποια ιδιότητα προτιμάει αυτή του σκηνοθέτη ή του ηθοποιού, το ρόλο που παίζει η Τέχνη στην καθημερινότητα του, περιγράφει φοβίες και όνειρα ενώ δίνει και τις πρώτες πληροφορίες γύρω από την επόμενη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου.

Δύο προσωπικότητες, η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νανούρης αποκαλύπτονται στο «Σημείο Συνάντησης» με έναν τρόπου που δεν έχουμε συνηθίσει και διηγούνται βιώματα που τους καθόρισαν.Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

https://www.ertflix.gr/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
[K16] ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] φλΕΡΤ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά