ΚΥΡΙΑΚΗ  02/08/2020
20:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
SELFIE RELOADED   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τηλεπαιχνίδι


Έτος παραγωγής: (2020)


ERTFLIX
Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον 4ο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του ανανεωμένου SELFIE Reloaded παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πως παίζεται το SELFIE;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρί-ζουν, τα αξιοθέατα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, και τους ανθρώπους της.

To SELFIE είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευ-σης και παραγωγής, που προβάλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πα-τρίδας μας!

Δείτε σήμερα: «Βουργαρέλι Άρτας»
Eπεισόδιο 15

Το «Selfie» επισκέπτεται το Βουργαρέλι Άρτας, στα Κεντρικά Τζουμέρκα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το γεφυράκι Κοραή και επισκεπτόμαστε το Δημαρχείο, τη Βρύση Κρυστάλλω και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε το Μνημείο Πεσόντων από τον γερμανο-ιταλικό βομβαρδισμό του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, το Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων και το Νεραϊδογέφυρο.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την Κεντρική Πλατεία του χωριού, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στον περίβολο του ιστορικού μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα, οι παίκτες μάς ξεναγούν στην πηγή Λεπτοκαρυάς για να θαυμάσουμε από κοντά το φυσικό τοπίο σε μία από τις εξαιρετικές περιπατητικές διαδρομές της περιοχής.

Στον τελικό γύρο μία σελφοδρομία με κανό στην περίφημη παραλία του ποταμού Αχελώου, θα καθορίσει τον νικητή.
Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράςhttps://www.ertflix.gr/

[K] ΦΡΕΝΤΥ, Ο ΒΑΤΡΑΧΟΦΑΤΣΑΣ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K8] ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά