ΔΕΥΤΕΡΑ  13/01/2020
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ταξίδια

AMAZING HOTELS: LIFE BEYOND THE LOBBY


Έτος παραγωγής: (2018)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, με τον Τζάιλς Κόρεν και την Μόνικα Γκολέτι "να σηκώνουν τα μανίκια" και να δουλεύουν με το προσωπικό, αποκαλύπτοντας μερικά από τα πιο εκπληκτικά ξενοδοχεία του κόσμου.


Δείτε σήμερα: «Anantara Al Jabal Al Akhdar, Ομάν»
Eπεισόδιο 1

Στο επεισόδιο αυτής της διασκέδαστικής και αποκαλυπτικής σειράς, ο Τζάιλς και η Μόνικα ταξιδεύουν στο Anantara Al Jabal Al Akhdar στο Ομάν.
Είναι το υψηλότερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μέση Ανατολή και ένα θέρετρο που επιδιώκει να συνδυάσει την τοπική παράδοση με τις σύγχρονες γεύσεις. Χτισμένο για να μοιάζει σαν αρχαίο φρούριο του Ομάν, βρίσκεται σε υψόμετρο 2.000 μέτρων πάνω στο χείλος ενός απίστευτου φαραγγιού, το ξενοδοχείο έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την τοποθεσία του.
Με επικεφαλής τον γκουρού Μαχέρ, ο Τζάιλς και η Mόνικα αναλαμβάνουν να δοκιμάσουν μια εκπληκτική περιπέτεια πριν τους επισκέπτες, αντιμετωπίζοντας ένα υψόμετρο 30 μέτρων και τον φόβο του Τζάιλς στα ύψη! Ο Τζάιλς είναι σίγουρα πιο άνετος για να μάθει τύμπανο, και να τραγουδήσει ένα σύνηθες καλωσόρισμα, ξεπερνά τον φόβο του με τον οδηγό Μουμπάρεκ, στην αμείλικτη κλίση των τοπικών ορεινών δρόμων και συναντά τον οραματιστή αρχιτέκτονα Λότφι, ο οποίος του αποκαλύπτει την πρόκληση να κατασκευάσει ένα θέρετρο σε στρατιωτική γη και να σχεδιάσει 34 ιδιωτικές πισίνες. Η Mόνικα συνεργάζεται με μία από τις λίγες γυναίκες του Ομάν που εργάζονται στο ξενοδοχείο, την Μαρσάλ, υπεύθυνη υγιεινής τροφίμων που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα Γενική Διευθύντρια του Ομάν.
Η Mόνικα συνοδεύει επίσης τον Βρετανό Γενικό Διευθυντή και πρώην στρατιώτη Ντάρεν Ντάργουιν στις αυστηρές πρωινές επιθεωρήσεις του στο ξενοδοχείο!
Σκηνοθεσία: Max Shapira

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

Επόμενο > [K8] Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά