ΤΡΙΤΗ  03/12/2019
12:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

DEADLY DINOSAURS


Έτος παραγωγής: (2018)Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Aγγλίας (BBC).

Ο βραβευμένος παρουσιαστής Στιβ Μπάκσαλ θα μας ξεναγήσει σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ για να γνωρίσουμε τα πιο θανατηφόρα, τα πιο άγρια πλάσματα που περπάτησαν ποτέ πάνω στη Γη: τους δεινόσαυρους.
Σαγόνια που κόβουν σαν ξυράφια, κεφάλια που πέφτουν σαν πελέκεις και γιγαντιαίες ουρές που συντρίβουν τα πάντα στο πέρασμά τους, σ’ έναν διαγωνισμό για τον πιο τρομακτικό δεινόσαυρο που έζησε ποτέ.
Ο Στιβ από τη «δεινοσαυροφωλιά» του ζωντανεύει τους δεινόσαυρους με τεχνολογία αιχμής, ενώ εκτός εργαστηρίου το θέαμα θα γίνει απολαυστικό με μια σειρά από εντυπωσιακά γυρίσματα.
Καταδιωκτικά αεροπλάνα, τανκς, ελικόπτερα, τεράστια φορτηγά μπαίνουν στο παιχνίδι για να μας δείξουν τη δύναμη των αγαπημένων δεινοσαύρων του Στιβ.

Νομίζετε πως ξέρετε τους δεινόσαυρους; Ξανασκεφτείτε το.

Δείτε σήμερα: «Η Γη των γιγάντων» (Land of Giants) & «Άγριοι υπερασπιστές» (Deadly Defenders)

Ο βραβευμένος παρουσιαστής Στιβ Μπάκσαλ θα μας δείξει τα μεγαλύτερα ζώα που περπάτησαν ποτέ στη Γη! Θα μας συστήσει τον Αργεντινόσαυρο – ένα ζώο τόσο μεγάλο που μέχρι και τα περιττώματά του ήταν θανατηφόρα!
Αν νομίζετε όμως πως αυτός ο δεινόσαυρος ήταν ο μεγαλύτερος, ο Στιβ θα στέψει νικητή ένα άλλο ζώο, με απίθανα γραφιστικά που περιλαμβάνουν τη διάλυση ενός πιάνου, έναν πυροσβεστικό σωλήνα ανάποδα και την πιο ισχυρή καρδιά στο βασίλειο των ζώων!

Κατά την Ιουρασική (γνωστή ως Τζουράσικ, από την ταινία του Σπίλμπεργκ!) περίοδο ζούσαν οι πιο αιμοσταγείς και βίαιοι κυνηγοί που είδε ποτέ ο κόσμος. Για να επιβιώσουν, τα χορτοφάγα έπρεπε να αμυνθούν και ο Στιβ μάς συστήνει τους πιο άγριους υπερασπιστές των δεινοσαύρων. Θα γνωρίσουμε τον οπλισμένο σαν αστακό Νοδόσαυρο και θα μας δείξει με ρομπότ τι μπορούσε να κάνει η ουρά του Αγκυλόσαυρου και άλλα!
Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

Επόμενο > [K8] ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά