ΚΥΡΙΑΚΗ  20/10/2019
13:00
ΕΝΟΡΓΑΝΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ)   (E)   
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΓυμναστικήWeb TV Greece


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής αποκλειστικά στην ΕΡΤ SPORTS.

Ο δρόμος για το Τόκιο, περνάει από τη Στουτγκάρδη

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών - Γυναικών, φιλοξενείται στη Στουτγκάρδη από 4-13 Οκτωβρίου 2019 και αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το 2020.

Παρακολουθήστε μόνο από την ΕΡΤ SPORTS, τη γιορτή της Γυμναστικής. Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης, δίνουν το «παρών» στη διοργάνωση, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο «άρχοντας των κρίκων», έπειτα από 11 μήνες αγωνιστικής απουσίας, λόγω χειρουργικής επέμβασης στον αριστερό ώμο, επέστρεψε δριμύτερος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στον τελικό του αγωνίσματος, διεκδικεί άλλη μία μεγάλη διάκριση στην καριέρα του, αλλά και την ολυμπιακή πρόκριση.

Μη χάσετε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, από την ΕΡΤ SPORTS. Η μετάδοση θα αρχίσει στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00.

Οι τελικοί του 49ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, αρχίζουν την Τρίτη 8 και μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, θα μεταδίδονται απευθείας από την ΕΡΤ SPORTS.

Δείτε σήμερα: «Τελικοί Α/Γ»


Επόμενο >  SUPERLEAGUE: ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά