ΣΑΒΒΑΤΟ  12/10/2019
05:35 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡWeb TV


Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.
Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, τις Τέχνες και στην κοινωνία.

Δείτε σήμερα: «Γιώργος Παπαγιάννης»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι 17 χρόνων και το ύψος του είναι ήδη 2,18 μέτρα. Παίζει στον Παναθηναϊκό και θεωρείται από πολλούς ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους μπασκετμπολίστες στην ηλικία του. Κατέχει το ρεκόρ του μικρότερου παίκτη που αγωνίστηκε ποτέ σε παιχνίδι της Α1.
Ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αμερικάνων, καθώς έπειτα από πρόσκληση βρέθηκε για ένα χρόνο σε Αμερικάνικο Λύκειο, όπου και τέλειωσε την αντίστοιχη Β΄ Λυκείου.
Γύρισε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και ενώ έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει χρόνο στην ανδρική ομάδα, οι σειρήνες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού τον καλούν, καθώς έχει προσκλήσεις από πολλά κολέγια της Αμερικής.
Μια μπασκετική οικογένεια. Η δημοσιότητα, οι μεγάλες προσδοκίες, ο ένας χρόνος στην Αμερική. Γιατί έφυγε και αν θα ξαναπάει. Πόσος ελεύθερος χρόνος μένει για τον 17άχρονο ανάμεσα στο σχολείο, τον Παναθηναϊκό και στην Εθνική;
Η δύσκολη επιλογή ανάμεσα στην Ελλάδα και στο όνειρο του NBA.Τι σημαίνει για μια οικογένεια να φεύγει ένα παιδί για την Αμερική;
Εκτός από την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμπαίκτες του και τον νυν προπονητή του Κώστα Παπαδόπουλο, στο ντοκιμαντέρ μιλούν ο προπονητής του στο Περιστέρι, Αργύρης Πεδουλάκης και ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Παπαδογιάννης, μέσω των οποίων επιχειρείται μια μίνι ανασκόπηση του ελληνικού μπάσκετ αλλά και εκτιμήσεις για το μέλλον του και τα προβλήματα.Σκηνοθεσία-σενάριο-μοντάζ: Νίκος Λογοθέτης.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Μανωλίτσης.
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Σακελλαρίου


https://goo.gl/Ge4INH

Επόμενο > [K8] Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά