ΤΕΤΑΡΤΗ  06/02/2019
18:15 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WALLS - THE OTHER SIDE


Έτος παραγωγής: (2015)


ERTFLIX Greece
Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων

Ζούμε σε έναν περιφραγμένο κόσμο. Δεν υπήρξαν ποτέ τόσοι πολλοί τοίχοι. Υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα φράχτες, πύλες, συρματοπλέγματα και φράγματα, ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου. Σ' αυτά τα ντοκιμαντέρ θα δούμε τις ιστορίες ανθρώπων που ζουν στην «άλλη πλευρά». Λαθρέμποροι, αστυνομικοί και μετανάστες. Ο σκοπός του καθενός είναι άλλος: να διασχίσει, να αποφύγει τη διέλευση άλλων, να βοηθήσει άλλους να περάσουν... Όμως, όλες αυτές οι προσωπικές ιστορίες έχουν ένα κοινό πράγμα: τον τοίχο.

Σ' αυτά τα συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκαν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, Ισπανίας-Μαρόκου, Ινδίας-Μπαγκλαντές, Νότιας Αφρικής-Ζιμπάμπουε, βλέπουμε πώς ζουν οι άνθρωποι και από τις δύο πλευρές των τοίχων. Το κοινό στοιχείο, η αγωνία όλων ανθρώπων να ζήσουν.

Δείτε σήμερα: «Ισπανία – Μαρόκο: Εις το όνομα του νόμου» (Spain – Morocco: That’s what the law says)
Eπεισόδιο 2

Η Μελίγια δεν είναι μόνο το σύνορο μεταξύ Ισπανίας και Μαρόκου, είναι και το σύνορο μεταξύ δύο κόσμων, τρομερά διαφορετικών μεταξύ τους: της Ευρώπης και της Αφρικής. Στην πλευρά της Ισπανίας η εθνοφυλακή φρουρεί το σύνορο και από την άλλη πλευρά, Μαροκινοί και άλλοι Αφρικανοί παραμονεύουν με αγωνία την κατάλληλη στιγμή για να πηδήξουν τον φράχτη. Μια Μαροκινή, παρά την αδυναμία της, κουβαλά κάθε μέρα βαριά φορτία από τη μια πλευρά στην άλλη παράνομα. Κάνει λαθρεμπόριο, είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσει την οικογένειά της.
Επόμενο >  SPORTIFY

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά