ΠΕΜΠΤΗ  06/10/2016
19:25 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΔΡΟΜΟΙ   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΠολιτισμόςLive Streaming
Η εκπομπή προβάλλει πρόσωπα, τα οποία με την παρουσία τους συμβάλλουν στην πολιτιστική ανέλιξη τού τόπου. Στην εκπομπή έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα πάνω από εκατό προσωπικότητες του πολιτιστικού και κοινωνικού χώρου της Ελλάδας, που παρουσίασαν τη δουλειά τους κάνοντας παράλληλα έναν απολογισμό ζωής.

Στόχος της εκπομπής είναι να προβάλλει τη σύγχρονη πολιτιστική κληρονομιά συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός αρχείου με τη ζωή, τη δράση και τις ιδιαιτερότητες κάθε προσωπικότητας, πού με το δικό της τρόπο καταθέτει τη δική της συνεισφορά στον τόπο. Ήδη μια σειρά από τις εκπομπές αυτές έχει ψηφιοποιηθεί, ενώ κάποιες από τις εκπομπές έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και συζήτησης σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Δείτε σήμερα: Αντώνης Σουρούνης

Τις διαδρομές της ζωής του Αντώνη Σουρούνη ακολουθεί η κάμερα της εκπομπής «Δρόμοι» του Άρη Σκιαδόπουλου.

Δρόμοι του Αντώνη Σουρούνη μαζί με τους ήρωες των βιβλίων του. Τους ανταμώνει στην ψαραγορά, στην Επίδαυρο, στο Κολωνάκι, στο μπαρ, στο Καζίνο της Πάρνηθας και στο …ρινγκ. Κάπου στην Επίδαυρο, όπου έγραψε το «Πάσχα στο χωριό» συναντά τη Μορφούλα, τον Βασίλη, τον «σοφό» και τον Δημητρό τον μπολιαστή των δέντρων. Στο Κολωνάκι τη φίλη του Λουκία στο ατελιέ της. Στο μπαρ «Low profile” τον Σταύρο, τη Σόνια και τη Μαριλίτα. Στο ρινγκ τον Τρούμαν (Τάκη Θωμαϊδη) από το “Γκας ο γκάνγκστερ”. Στην Ψαραγορά τον Παναγιώτη και τη Μαρίτσα. Μια εκπομπή που εξελίσσεται σαν ένα ακόμα μυθιστόρημα του Σουρούνη.

“Παίζει” ο ίδιος.


H εκπομπή μεταδίδεται στη μνήμη του Αντώνη Σουρούνη.Σκηνοθεσία: Πάνος Κακαβιάς

Παρουσίαση: Άρης Σκιαδόπουλος

(E)
Επόμενο > PG ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 20ό ΑΙΩΝΑ (E)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά