|
Ο Μισέλ Ρου μοιράζεται τα μυστικά για μενού υψηλότερου επιπέδου, από λαχταριστά μπραντς μέχρι πολυτελή κυριακάτικα γεύματα, όλα εγγυημένα να εντυπωσιάσουν!
Στο μεταξύ, επισκέπτεται φημισμένους σεφ της Προβηγκίας, για να αντλήσει έμπνευση για τα δικά του πιάτα!
Eπεισόδιο 2
Περιγραφή επεισοδίου
Ο Μισέλ Ρου ετοιμάζει ένα πλούσιο κυριακάτικο γεύμα και μοιράζεται τα μυστικά του για να γίνει εκπληκτικό κάθε πιάτο.
Το μενού έχει κενέλ ψαριού με πλούσια σος καραβίδας, ενώ ακολουθεί ένα εξαιρετικό κυρίως γεύμα με κοτόπουλο ψημένο σε κρούστα αλατιού.
Ο Μισέλ πηγαίνει στην εμβληματική οινοπαραγωγό περιοχή Σατονέφ-ντι-Παπ για να συναντήσει τον Κριστόφ Χαρντικέστ και δοκιμάζει φιλέτο ελαφιού ψημένο πάνω σε καυτό βότσαλο.
Εμπνευσμένος απ’ την επίσκεψή του, ο Μισέλ ετοιμάζει ένα φινετσάτο επιδόρπιο με αχλάδια ποσαρισμένα σε κρασί Σατονέφ-ντι-Παπ, τα οποία συνοδεύει με μια πληθωρική σφολιάτα γεμιστή με κρέμα αμυγδάλου.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|