ΤΡΙΤΗ  21/11/2023
21:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η Τέλεια Οικογένειά Μου   (E)   
Ντοκιμαντέρ / Τρόπος ζωής

My Perfect Family


Έτος παραγωγής: (2021)Σ’ αυτή την εμπνευσμένη και αισιόδοξη σειρά θ’ ανακαλύψουμε πώς, με τη βοήθεια των οικογενειών τους, παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Θα συναντήσουμε ένα πατέρα που μεγαλώνει μόνος του δύο κόρες με σύνδρομο Down και θ’ ανακαλύψουμε πώς έστησε μια οικογενειακή επιχείρηση κηροποιίας με σκοπό να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

Θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα μιας εξάχρονης που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία και θα μάθουμε πώς τρεις αδελφές μετέδωσαν εν αγνοία τους στα παιδιά τους μια σπάνια γενετική πάθηση, το σύνδρομο Εύθραυστου Χ.

Παρακολουθώντας γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό, κυστική ίνωση, νόσο του Κρον ή και δυσπραξία, θ’ ανακαλύψουμε τις προκλήσεις, τις χαρές και τις δυσκολίες του να είσαι φροντιστής πλήρους απασχόλησης.

Η συγκινητική σειρά Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ τιμά τους εξαιρετικούς γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μια δημιουργική, ρεαλιστική και θετική στάση.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 3ο: «Αδερφές με κυστική ίνωση» & 4ο: «Καλώς ήρθες σπίτι, Στίβι»

Η Κρίστι και η Νίκι είναι αδερφές και νέες μητέρες, που χαρίζουν χαμόγελα στα πρόσωπα αγνώστων κάνοντας καλές πράξεις.
Και οι δύο πάσχουν από κυστική ίνωση, μια ασθένεια που μειώνει το προσδόκιμο ζωής, γεγονός που τις ωθεί να επικεντρώνονται στο παρόν.Ο Στίβεν, ο γιος του Μάρεϊ και της Τζανίν, ήταν ένα ήρεμο αγόρι με αυτισμό. Πριν από 18 μήνες, έφυγε από το σπίτι τους με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών.
Τώρα είναι όλοι έτοιμοι να επιστρέψει στο σπίτι.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] Ο Μισέλ Ρου Μαγειρεύει στη Γαλλική Ύπαιθρο  (Γ' Kύκλος) (E) < Προηγούμενο
Επόμενο > [K12] Η Μεγάλη Αναμονή

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά