<< επιστροφή στο προγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  03/02/2023
17:15 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas

Έτος παραγωγής: (2021)
Web TV - LIVE Greece

Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 114ο & 115ο

Η Χούλια δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον χωρισμό των γονιών της. Είναι μια περίπλοκη περίοδος γι' αυτήν και η σχέση της με τον Σέρχιο είναι πολύ άσχημη. Ο Σέρχιο είναι απελπισμένος. Έχει δοκιμάσει τα πάντα για να καταλάβει την κοπέλα του και, με μια αυθόρμητη πράξη σε μια προσπάθεια να βρει λύση στο πρόβλημα, το μόνο που καταφέρνει είναι να θέσει σε κίνδυνο το κοινό τους μέλλον. Η Κλόε έχει μιλήσει με τον Ντάνι και εκείνος την ενθαρρύνει να πάρει μια απόφαση για τη σχέση της με τον Έρικ.
Στην αποικία, η Κάρμεν έχει κατάθλιψη και η διάθεσή της επιδεινώνεται από την κατάσταση του πατέρα της. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Κίρος της λέει ότι κάποιος τους είδε τη νύχτα που πέρασαν μαζί στο εργοστάσιο. Η εμμονή της Αλίθια γίνεται όλο και πιο έντονη και εκβιάζει την Ίνες και τον Άνχελ. Δεν αισθάνεται πλέον την ανάγκη να παραμείνει διακριτική και να μην αποκαλύψει τις προθέσεις της.Η Χούλια φαίνεται τελικά να αποδέχεται τα νέα για το διαζύγιο των γονιών της, αλλά το ερώτημα είναι σε ποιον βαθμό την επηρεάζει πραγματικά. Ξαφνικά, αρχίζει να βλέπει τη σχέση της με τον Σέρχιο και τον Τίρσο, με άλλο μάτι. Η Ντιάνα είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει πόλεμο με όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον του Όσκαρ και δεν σκοπεύει να μιλήσει στον σύντομα πρώην σύζυγό της πριν επιστρέψει στην Κίνα. Στο μεταξύ, ο Μάριο μοιράζεται κάτι με την Ντιάνα που δεν το έχει πει ποτέ σε κανέναν και αυτό αλλάζει τα πάντα. Στο μεταξύ, ο Έρικ αναζητά τον Τίρσο για να ξανασμίξει με τον πατέρα του για πρώτη φορά από τότε που φυλακίστηκε.
Στην αποικία, η Κάρμεν πείθεται ολοένα και περισσότερο ότι ο Βίκτορ ανακάλυψε τη σχέση της. Αυτό κρύβεται πίσω από την περίεργη συμπεριφορά του Βίκτορ ή μήπως έχει να κάνει με όσα μόλις έμαθε για τις πολιτικές δοσοληψίες του Βεντούρα; Η Ινές είναι πανευτυχής όταν η Αλίσια ανακοινώνει ότι βρήκε άλλη δουλειά και εγκαταλείπει το βιβλιοπωλείο. Η Ινές πιστεύει ότι αυτή και ο Άνχελ θα απαλλαγούν επιτέλους από τις απειλές του κοριτσιού, μέχρι που μαθαίνει για ποιον θα δουλεύει η Αλίθια.Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > Το Σύμπαν
<< επιστροφή στο προγραμμα