<< επιστροφή στο προγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  05/03/2021
15:00 Κατάλληλο για όλους
ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
Ψυχαγωγία / Γαστρονομία

Έτος παραγωγής: (2020)




Web TV - LIVE

Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.

Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!

Δείτε σήμερα: «Μανούρι, φιστίκι Αιγίνης, ροδάκινο Νάουσας»
Eπεισόδιο 18

Έτοιμος να μαγειρέψει νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές ο αγαπημένος μας σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, μπαίνει στην κουζίνα του με πολύ καλή διάθεση και με εφόδιο τα μοναδικά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ετοιμάζει, σαρδέλες παντρεμένες με μανούρι τυλιχτές σε φύλλα βασιλικού, παστέλι μελιού με φιστίκι Αίγινας και δίκταμο και εύκολη πατσαβουρόπιτα με ροδάκινο Νάουσας, τυρί κρέμα και καρύδα.

Στην παρέα προστίθεται η εκπρόσωπος τυροκομείου Χριστίνα Κουτσοτόλη, για να μας ενημερώσει για το μανούρι, καθώς και η διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση, να μας μιλήσει για το φιστίκι Αίγινας.



Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

https://www.ertflix.gr/

Επόμενο > ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
<< επιστροφή στο προγραμμα