<< επιστροφή στο προγραμμα
ΠΕΜΠΤΗ  17/12/2020
20:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ - ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ (2020)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Βιογραφία

Έτος παραγωγής: (2020)
Web TV - LIVE

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2020.

Μετά τους πέντε επιτυχημένους κύκλους της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα νέα επεισόδια του έκτου κύκλου της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες, που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο (έκτο) κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε σήμερα: «Η τέχνη της μοναδικότητας»

Ο Μανώλης Αγγελάκης μας εισάγει στον κόσμο της μεταξοτυπίας, της διαδρομής του στην
τέχνη που παρέλαβε απ' τον πατέρα του να την εξελίξει μέσα από μια πλειάδα εφαρμογών
και υλικών.

Ο ίδιος δημιουργεί μοναδικές εκτυπώσεις, μοιράζεται ανοιχτά τα μυστικά της τέχνης του
και μέσω της αναζήτησης, του πειραματισμού και της δημιουργικής συνεργασίας με τις εικαστικές τέχνες, μας διδάσκει πως η τυπογραφική τέχνη στο σύγχρονο βιομηχανοποιημένο κόσμο μπορεί ν'
αφήσει ανεξίτηλα στο χρόνο τα προσωπικά στίγματα του δημιουργού της.
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Νίκος Δροσάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Πάνος Γκόλφης
Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας
Post-Production: Γιώργος Αλεφάντης

https://www.ertflix.gr/

Επόμενο > Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ (2020-2021)
<< επιστροφή στο προγραμμα