<< επιστροφή στο προγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ  14/12/2019
18:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IN THE AMERICAS

Έτος παραγωγής: (2015)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής PBS 2012-2015 που θα ολοκληρωθεί σε 40 ημίωρα επεισόδια.
Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές σε τμήματα της Βραζιλίας ως επί το πλείστον άγνωστα στον έξω κόσμο, στα άγρια βουνά της δυτικής Αργεντινής, σε φεστιβάλ στην Κολομβία και στις συχνά άγνωστες Μεγάλες Λίμνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλησιάζουμε τα ηφαίστεια στη Χαβάη, τη Χιλή και την Αλάσκα, και ανεβαίνουμε σε σχεδίες, σκάφη, άλογα και μοτοσικλέτες. Επισκεπτόμαστε λαούς που μπορούν να αντικαταστήσουν συνομιλία με σφυρίγματα, νησιώτες που μαγειρεύουν τα ίδια γεύματα για δέκα χιλιάδες χρόνια, και ποιμένες που ζουν σε υψόμετρο υπερβολικά υψηλό για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Συναντάμε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους αφήνουμε να λένε τις ιστορίες τους, να μας δείξουν τα σπίτια τους και τη δουλειά τους και να μας διηγούνται πως έγιναν αυτοί που είναι.

Δείτε σήμερα: ΚΟΥΒΑ -ΜΠΑΡΑΚΟΑ: ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ[CUBA - BARACOA: CUBA'S OUTPOST ON THE ATLANTIC]
Eπεισόδιο 36

Περίπου 1.200 χλμ ανατολικά της Αβάνα, της πρωτεύουσας της Κούβας, βρίσκεται η παλιά πόλη Μπαρακόα. Σχεδόν αποκλεισμένη από το υπόλοιπο κράτος από πανύψηλα βουνά, έχει γίνει αυτάρκης σε ένα κράτος που δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες του.
Το μακρύ οδικό ταξίδι μάς δείχνει τα απέραντα χωράφια με ζαχαροκάλαμα της Κούβας, και την ιδιαίτερη γεωλογία των βουνών, των κόλπων και τον γκρεμών της. Η Μπαρακόα έχει τη δική της κληρονομιά, που είναι ένα μίγμα του πολιτισμού της Καραϊβικής και της Αφρικής, η οποία εξελίσσεται χωρίς εξωτερικές παρεμβολές.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2019
<< επιστροφή στο προγραμμα