<< επιστροφή στο προγραμμα
ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
19:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IMPOSSIBLE PLANET

Έτος παραγωγής: (2019)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής CINEFLIX 2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια.
Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.
Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.

Δείτε σήμερα: Λίμνη Βαϊκάλη[ Lake Baikal]-Θαλασσινός αφρός -Ακτή Καπουτσίνο[ Sea Foam – aka Cappuccino Coast]-Σπήλαια Σουντουάλα[ Sudwala Caves]
Eπεισόδιο 6

Λίμνη Βαϊκάλη[ Lake Baikal]
Η Λίμνη Βαϊκάλη είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη και πιο βαθιά λίμνη γλυκού νερού στον πλανήτη. Καθώς έχει κάποια από τα πιο διάφανα νερά στον κόσμο, φιλοξενεί μοναδική χλωρίδα και πανίδα και παράγει απίστευτους φυσικούς σχηματισμούς πάγου. Η Βαϊκάλη εκτείνεται 643 χιλιόμετρα στη νοτιοδυτική Σιβηρία, και βρίσκεται σε μια σχισμή εκεί που χωρίζεται η Ασία, καθιστώντας την ένα απίστευτα μοναδικό και σημαντικό μέρος του κόσμου. Γνωστή για τον πανέμορφο τυρκουάζ πάγο της και τις μπουρμπουλήθρες από παγωμένο μεθάνιο, η Λίμνη Βαϊκάλη έχει να επιδείξει μια μοναδική και απίστευτη ομορφιά.
Θαλασσινός αφρός -Ακτή Καπουτσίνο[ Sea Foam – aka Cappuccino Coast]
Ένα δραματικό συμβάν σε μια ακτογραμμή ήταν αρκετό για να ονομαστεί αυτό το φαινόμενο «Ακτή Καπουτσίνο». Αυτό το αφρώδες μίγμα μοιάζει σαν να έχει βγει από τον πρωινό σας καφέ… αλλά σε μια κλίμακα μαζικής παραγωγής! Φαινομενικά από το πουθενά, οι ακτογραμμές μετατρέπονται σε έναν αφρώδη καφέ. Αυτό το γεγονός μπορεί να συμβεί σε όλο τον κόσμο, με τις κατάλληλες συνθήκες. Αποκαλύπτουμε πώς ακριβώς δημιουργείται αυτό το φαινόμενο.
Σπήλαια Σουντουάλα[ Sudwala Caves]
Με ηλικία περίπου 2800 εκατομμυρίων ετών, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που να είναι πιο παλιά. Αυτά τα σπήλαια, που βρίσκονται στη νοτιοαφρικανική πόλη Νέσπρουιτ, θεωρούνται τα πιο παλιά γνωστά σπήλαια στον κόσμο. Για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να περπατήσει βαθιά στον γκρεμό Ντράκενσμπεργκ. Μια σειρά από περάσματα και θάλαμοι αποτελούν το σύστημα των 30 χιλιομέτρων, που φιλοξενεί σειρές από σταλακτίτες, σταλαγμίτες και βραχώδεις σχηματισμούς και για τους πιο περιπετειώδεις ένας λαμπερός θάλαμος από αραγωνίτη περιμένει στα έγκατα γης της...


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
<< επιστροφή στο προγραμμα