<< επιστροφή στο προγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ  14/12/2019
00:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
VOLUME   (E)   
Μουσικά

Έτος παραγωγής: (2018)
Web TV - LIVE

Εβδομαδιαία μουσική εκπομπή.
Η εγχώρια ροκ σκηνή είναι ένα αστείρευτο τοπίο εξερεύνησης. Η εκπομπή Volume έρχεται να ρίξει τους τηλεοπτικούς προβολείς εκεί που επικοινωνούν την έμπνευση και τη δημιουργία τους ταλαντούχοι άνθρωποι με όνειρα για το μέλλον της μουσικής. Στη σκηνή.
Δυναμικές συναυλίες, συμμετοχικό κοινό, ελεύθερη είσοδος, ελεύθερη έκφραση! Κάθε εκπομπή και μια συναυλία, ένα συγκρότημα, μια καινούργια γνωριμία.

Δείτε σήμερα: 2L8
Eπεισόδιο 23

Το να προσπαθήσει κανείς να εντάξει τη μουσική των 2L8 σε κάποια απ' τις ήδη υπάρχουσες ταμπέλες, είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη δουλειά αλλά και αχρείαστη. 11 χρόνια και 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κατευνάσουν τις ανησυχίες τους και συνεχίζουν να τις μοιράζονται μαζί μας με άψογα θεατρικό τρόπο, μέσω των ανώνυμων προσώπων, των απογοητευμένων ποιητών και όλων εκείνων των απροσάρμοστων αγωνιστών που πρωταγωνιστούν στα τραγούδια τους. Για λαχτάρα για ζωή και ελευθερία και για αντίσταση μιλούν σ αυτά, πότε στ' Αγγλικά και πότε στα Ελληνικά, μ' έναν ηχητικό όγκο ηλεκτρικής rock έντασης με εμφανή punk και new wave στοιχεία. Καθηλωτικά φωνητικά και συγκινητικές ερμηνείες, κάνουν κάθε ζωντανή τους εμφάνιση μια έντονη συναισθηματική εμπειρία και ένα σεμινάριο για τους καλλιτέχνες του μέλλοντος.Διεύθυνση παραγωγής: Βίλη Κουτσουφλιανιώτη
Υπεύθυνη συγκροτημάτων: Μαρία Βασιλειάδου
Μοντάζ: Αναστασία Δασκαλάκη
Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος

Επόμενο > ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
<< επιστροφή στο προγραμμα