<< επιστροφή στο προγραμμα
ΠΕΜΠΤΗ  12/12/2019
16:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ   (E)   
Ντοκιμαντέρ

IN THE AMERICAS

Έτος παραγωγής: (2015)


Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής PBS 2012-2015 που θα ολοκληρωθεί σε 40 ημίωρα επεισόδια.
Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές σε τμήματα της Βραζιλίας ως επί το πλείστον άγνωστα στον έξω κόσμο, στα άγρια βουνά της δυτικής Αργεντινής, σε φεστιβάλ στην Κολομβία και στις συχνά άγνωστες Μεγάλες Λίμνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλησιάζουμε τα ηφαίστεια στη Χαβάη, τη Χιλή και την Αλάσκα, και ανεβαίνουμε σε σχεδίες, σκάφη, άλογα και μοτοσικλέτες. Επισκεπτόμαστε λαούς που μπορούν να αντικαταστήσουν συνομιλία με σφυρίγματα, νησιώτες που μαγειρεύουν τα ίδια γεύματα για δέκα χιλιάδες χρόνια, και ποιμένες που ζουν σε υψόμετρο υπερβολικά υψηλό για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Συναντάμε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους αφήνουμε να λένε τις ιστορίες τους, να μας δείξουν τα σπίτια τους και τη δουλειά τους και να μας διηγούνται πως έγιναν αυτοί που είναι.

Δείτε σήμερα: ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΤΟ ΠΑΝΤΑΝΑΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ [BRAZIL - BRAZIL'S PANTANAL: WETLANDS AND WILDLIFE ]
Eπεισόδιο 34

Στη νοτιοδυτική Βραζιλία, το Παντανάλ, ο μεγαλύτερος υγρότοπος γλυκού νερού του κόσμου, φιλοξενεί μία εντυπωσιακή ποικιλία άγριας ζωής, ειδικά πτηνών και καϊμάν. Παντού στον τεράστιο υγρότοπο, καουμπόι περιπλανώνται ακόμη στα παλαιότερα ράντσα της Νότιας Αμερικής ιππεύοντας άλογα που έχουν προσαρμοστεί ώστε να ακολουθούν κοπάδια από βοοειδή της περιοχής.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΣΥΝ
<< επιστροφή στο προγραμμα