<< επιστροφή στο προγραμμα
ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
07:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Του Νερού τα Παραμύθια - B' Κύκλος   (E)   
Ψυχαγωγία

Έτος παραγωγής: (2018)
Web TV - LIVE

Ωριαία εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου παραγωγής ΕΡΤ3 2017-18.

Τα εκατοντάδες χιλιόμετρα των ακτών της χώρας μας γίνονται η αφορμή για μία υπέροχη περιπέτεια με κεντρικό άξονα το νερό και τον άνθρωπο, αλλά και την ιστορία των θαλασσινών προορισμών.

Η εκπομπή της ΕΤ3 «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. Κάθε τόπος και μια ιστορία. Κάθε στοιχείο νερού κι ένας διαφορετικός πίνακας.

Σκοπός της εκπομπής είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων που τη ζουν καθημερινά χειμώνα–καλοκαίρι. Με κεντρικό άξονα το νερό η εκπομπή απλώνει τη θεματολογία της στους κατοίκους που μένουν δίπλα σε νερό, σε θάλασσα, λίμνες, ποτάμια. Γνωρίζει τη ζωή τους, τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τον κάθε προορισμό, δίνει έμφαση στην οικολογία και την προστασία των υδροβιότοπων.

H Ίνα Ταράντου, μετά από 14 χρόνια στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, και μετά από 3 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, βγαίνει από το στούντιο και ταξιδεύει από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Βάζει πλώρη για την περιπέτεια, έχοντας στις αποσκευές της την αγάπη της για τη φύση και το νερό, αλλά κυρίως για τον άνθρωπο.

Eπεισόδιο 9

Σκηνοθεσία : Λεωνίδας Πανονίδης,
Παρουσίαση - δημοσιογραφική ερευνά: Ινα Ταράντου,
Αρχισυνταξία - μουσική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα


Παρουσιαστής: Ίνα Ταράντου

Επόμενο > Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
<< επιστροφή στο προγραμμα