<< επιστροφή στο προγραμμα
ΔΕΥΤΕΡΑ  09/12/2019
03:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έτος παραγωγής: (2019)
Web TV - LIVE

Ταξιδιωτική εκπομπή. Η αγαπημένη κι επιτυχημένη εκπομπή της περιφέρειας «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει στις οθόνες της ΕΡΤ3 με καινούρια επεισόδια.
Η «Κυριακή στο Χωριό», θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας μας για να μας μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Ανανεωμένη, με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και εμπλουτισμένη θεματικά με καινούρια ενδιαφέροντα αφιερώματα, η «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει δυναμικά με σύμμαχο το τηλεοπτικό κοινό, για να δώσει παλμό σε ήσυχα τοπία. Να δείξει ότι αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε στις ρίζες μας, να ζήσουμε στη γη μας, να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας.
Μια περιπλάνηση όλων των αισθήσεων, μια βόλτα σε άγνωστες γωνιές του τόπου μας. Μια «πραγματική» Κυριακή, γιορτή.
Επιστροφή στους ανθρώπους της περιφέρειας, στα ήθη και έθιμα, στη ζωή της υπαίθρου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

Δείτε σήμερα: Κυριάκι Βοιωτίας
Eπεισόδιο 1

Τα ταξίδια δεν τελειώνουν ποτέ. Τα περισσότερα μάλιστα ξεκινούν αφού φτάσεις στον προορισμό σου. Σε χώματα όπου η μυθολογία γέννησε ιστορίες και φιλοξένησε μούσες υπό την σκιά του Απόλλωνα.
Βρισκόμαστε, στις δυτικές πλαγιές του όρους Ελικώνα, στο Κυριάκι Βοιωτίας, στα 780 μέτρα υψόμετρο, όπου η αφθονία του πρασίνου αγκαλιάζει τα σπίτια των ντόπιων αλλά και των Ελλήνων Αρβανιτών που εγκαταστάθηκαν εδώ τον 14ο αιώνα, στα εδάφη όπου κάποτε άκμαζε η αρχαία πόλη Φλυγόνιο.
Με την θέα του Παλιοκάστρου, της Λάκκας, του Παρνασσού και της κορυφής της Γκιώνας , θα εξερευνήσουμε το πανέμορφο οροπέδιο Αρβανίτσας με το Αλπικό τοπίο, θα γίνουμε μάρτυρες ενός παραδοσιακού αρβανίτικου γάμου, θα δαμάσουμε το σίδερο με τη φωτιά και θα προσκυνήσουμε με ευλάβεια τη Μονή Αγίων Θεοδώρων.Εκτέλεση Παραγωγής: ALFA PRODUCTIONS
Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης

https://webtv.ert.gr/category/ert3/kyriaki-sto-chorio/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > BORDERS
<< επιστροφή στο προγραμμα