<< επιστροφή στο προγραμμα
ΔΕΥΤΕΡΑ  21/10/2019
23:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
BABYLON BERLIN (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

BABYLON BERLIN

Έτος παραγωγής: (2018)


Δραματική σειρά γερμανικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Β κύκλος)
Το Βερολίνο της δεκαετίας του είκοσι: Είναι μια μητρόπολη για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία, για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Είναι η Βαβυλώνα . Όμως, κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια, οι φτωχές μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Είναι μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Οι παλιές στρατιωτικές ελίτ δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη, ενώ ένα ακόμη πιο τρομακτικό τέρας αρχίζει να τεντώνει τους μύες του. Όταν ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει, προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές: σε μερικούς ο θησαυρός του είναι το κλειδί για την πολιτική εξουσία, σε άλλους εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία και πλούτο, αλλά πρώτα απ 'όλα είναι μια θανατηφόρα παγίδα σε όσους προσπαθούν να το προσεγγίσουν.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Ο Τροχίν τηρεί τη συμφωνία και δίνει στον Ρατ τα ονόματα 15 υψηλόβαθμων μελών της Ράιχσβερ που ξαναφτιάχνουν τη γερμανική πολεμική αεροπορία Λούφτβαφε, σε μία αεροπορική βάση στο Λίπετσκ, 300 χμ από τη Μόσχα. Σε αντάλλαγμα, ο Ρατ του δίνει τους πράκτορες Φαλίν και Σελένσκι.
Ο Μπέντα ειδοποιεί τον Υπουργό Εξωτερικών Στρέσεμαν για πιθανή απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από εθνικιστές και τον ενημερώνει για το Λίπετσκ. Όμως εκείνος το γνωρίζει ήδη, αν και όχι σ’ αυτή την έκταση. Δίνει άδεια στον Μπέντα να προχωρήσει σε άσκηση δίωξης εναντίων των μελών της μαύρης Ράιχσβερ.
Ο Ρατ έχει αναλαμπές και ξαναζεί τη δολοφονία του Βίλτσεκ, το πτώμα του οποίου βλέπει να θάβει στο τσιμέντο.
Ο Ρατ και ο Γκρεφ πετούν με πολεμικό αεροπλάνο στο Λίπετσκ για να πάρουν φωτογραφίες της βάσης και να έχουν τρανταχτά στοιχεία του μεγέθους της.
Επόμενο > ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
<< επιστροφή στο προγραμμα