|
Σειρά ντοκιμαντέρ 13 ωριαίων επεισοδίων (Α’ Κύκλος) παραγωγής The Rusty Cage, 2018
Ταξιδέψτε στα ελληνικά νησιά με τον Πίτερ Μανέας, καθώς πηγαίνει με το γιοτ του σε 227 από τα κατοικημένα νησιά της Ελλάδας.
Το My Greek Odyssey είναι μια σειρά 13 επεισοδίων, όπου ο Πίτερ εξερευνά την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, την κουζίνα και τους ανθρώπους τους, καθώς και τα κρυμμένα μυστικά και τις εκπλήξεις τους. Ο πρώτος κύκλος ξεκινάει από την Αθήνα και ταξιδεύει στα νησιά του Σαρωνικού και του Ιονίου, συμπεριλαμβανομένων της Ύδρας, των Σπετσών, της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και των Κυθήρων.
Δείτε σήμερα:
Παξοί/Κέρκυρα
Eπεισόδιο 13
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Πίτερ κατευθύνεται προς τους Παξούς και τους σε μεγάλο βαθμό εγκαταλειμμένους, Αντίπαξους. Στη συνέχεια εξερευνά το πολύ δημοφιλές νησί της Κέρκυρας για να μάθει τα μυστικά για την παρασκευή ντόπιων λευκών τυριών και κερκυραϊκού καπνιστού χοιρινού φιλέτου (νούμπουλο), που ονομάζεται επίσης κερκυραϊκό προσούτο. Τελευταίος σταθμός του είναι το βορειότερο νησί του Ιονίου, το κοσμοπολίτικο Οθωνοί, με πληθυσμό 90 κατοίκων.
|
|