<< επιστροφή στο προγραμμα

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη
22:30

Εκπομπή που κάθε φορά καταπιάνεται με ένα θέμα κοινωνικού, φιλοσοφικού περιεχομένου, δομημένο ραδιοφωνικά κυρίως μέσα από την πρόζα (με κείμενα Μπαρτ, Κίρκεργκωρ, Βιρίλιο, Φουκώ, Καροτενούτο, Ντεμπόρ, Αξελού, Παπαγιώργη, Γραμματικάκη κ.α.), τη μουσική και τους ήχους.

Ποικίλα κείμενα, διεθνής μουσική και σπάνιο ηχητικό υλικό, συνθέτουν ένα ραδιοφωνικό τοπίο όπου ο ακροατής "πληροφορείται" ενώ παράλληλα "διασκεδάζει", καθώς σκηνοθετικά μεταφέρεται στο φανταστικό χώρο που η εκάστοτε θεματική τον οδηγεί.

Κάθε εκπομπή αποτελεί ένα θεματικό ντοκουμέντο, συχνά με τη συμμετοχή καλεσμένων ηθοποιών και άλλων καλλίφωνων συνεργατών.Ο Εμμανουήλ Κουτσουρέλης είναι σκηνοθέτης του θεάτρου, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Τρίτο Πρόγραμμα από το 2003 και ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ πολιτιστικής εταιρίας Art Syndicate. Από το 2012 είναι εκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, ΕΚΔΙΘ/ΙTI-Unesco, οργανισμού που αφορά στην προώθηση και εξωστρέφεια των ελληνικών παραστατικών τεχνών.

    << επιστροφή στο προγραμμα