<< επιστροφή στο προγραμμα

ΔΙΠΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη
22:00

Τα σύγχρονα ηχητικά τοπία κυριαρχούν στις εκπομπές, ενώ συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση με ήχους από το παρελθόν.
Κάθε εκπομπή συνιστά και ένα αφιέρωμα, το οποίο κινείται ανάμεσα στα μουσικά ρεύματα του παρόντος, αλλά και τους θεμέλιους λίθους τους.
Συγκεκριμένα ακούγεται η μουσική που στο πέρασμα των δεκαετιών του 20ου αιώνα χαρακτηρίστηκε μοντέρνα - νέα - σύγχρονη. Από την Ντανταϊστική μουσική του 1915, στην πρώιμη ηλεκτρονική του 1950 και ως τις αναφερόμενες ως neo-pop, funk-pop, neo-folk, neo-electronic, punk-baroque κ.α. μουσικές του σήμερα.
Στόχος της εκπομπής είναι η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που να αναδεικνύει κυρίως τα νέα μουσικά ακούσματα με αφιερώματα σε συνθέτες, ερμηνευτές, σχήματα, αλλά και επιλογές - medley.
Πρόκειται για μια εκπομπή στην οποία το παρόν πρωταγωνιστεί, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ακροατές να περιπλανηθούν στους απόηχους του παρελθόντος.

Παραγωγή-Παρουσίαση: Εμμανουήλ Κουτσουρέλης

Ο Εμμανουήλ Κουτσουρέλης είναι σκηνοθέτης του θεάτρου, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Τρίτο Πρόγραμμα από το 2003 και ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ πολιτιστικής εταιρίας Art Syndicate. Από το 2012 είναι εκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, ΕΚΔΙΘ/ΙTI-Unesco, οργανισμού που αφορά στην προώθηση και εξωστρέφεια των ελληνικών παραστατικών τεχνών.

    << επιστροφή στο προγραμμα