<< επιστροφή στο προγραμμα

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ με τον Γιώργο Φλωράκη
08:00

Μέθοδος Αγωγής Εξαιρετικών Συναισθημάτων.
Καθημερινά σε απευθείας μετάδοση ο Γιώργος Φλωράκης παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό μείγμα από όλες τις εποχές της λόγιας μουσικής: Από το μπαρόκ και δια μέσου του κλασικισμού και του ρομαντισμού μέχρι το σήμερα, χωρίς να λείπουν από τη συνταγή ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες διαφορετικές προσεγγίσεις. Με πρωινή διάθεση και αμεσότητα επικοινωνίας, αλλά και πληροφορίες που αφορούν στους συνθέτες και τα έργα που παρουσιάζονται, η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελεί καλή παρέα για το ξεκίνημα της ημέρας.

Σήμερα:
Ημέρα μεγαλύτερου σε διάρκεια έργου: Κοντσέρτο για Βιολί του Antonin Dvorak, στην εξαιρετική ερμηνεία της Johanna Martzy. Μαζί, θα ακουστούν και μερικά ακόμη σπουδαία έργα του Βοημού συνθέτη.

Ο Γιώργος Φλωράκης γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά τμήματα Εγκληματολογίας και Ψυχανάλυσης και έχει επιμορφωθεί στη γραφιστική και το ραδιόφωνο στην Αγγλία. Από τη νεανική του ηλικία ασχολείται με το ραδιόφωνο, γράφει σε μουσικά (και όχι μόνο) περιοδικά και διδάσκει Λογοτεχνία και Ραδιόφωνο.

    << επιστροφή στο προγραμμα