<< επιστροφή στο προγραμμα

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ» - Αθηνά Γιόγιακα
15:00

Το Πρώτο Πρόγραμμα αναδεικνύει την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού με τη νέα εκπομπή «Προσφέρω», που παρουσιάζει η Αθηνά Γιόγιακα.

Η νέα εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, φορείς και φιλάνθρωπους που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Σήμερα:
Η HOPEgenesis στην εκπομπή «προσφέρω»
με την Αθηνά Γιόγιακα
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 15:00

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HOPEgenesis, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, μαιευτήρας-γυναικολόγος & ενδοσκοπικός χειρουργός, θα είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «προσφέρω», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00.

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς θα μιλήσει για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό HOPEgenesis που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Η HOPEgenesis παρέχει στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και φροντίδας με στόχο την ανατροπή των ανησυχητικών αρνητικών ποσοστών γεννήσεων στις περιοχές αυτές. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά ΓιόγιακαΡαντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00, για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Email επικοινωνίας: [email protected]

    << επιστροφή στο προγραμμα