<< επιστροφή στο προγραμμα

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ» - Αθηνά Γιόγιακα
15:00

Το Πρώτο Πρόγραμμα αναδεικνύει την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού με τη νέα εκπομπή «Προσφέρω», που παρουσιάζει η Αθηνά Γιόγιακα.

Η νέα εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, φορείς και φιλάνθρωπους που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Σήμερα:
Το «HIGGS» στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος
Ο διευθυντής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «HIGGS» Σωτήρης Πετρόπουλος είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00.
O κ. Σωτήρης Πετρόπουλος παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του «HIGGS», μιας πρωτοβουλίας με στόχο την ενδυνάμωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις.
Μιλάει για το σκοπό του HIGGS να κινητοποιήσει το «αφανές» δυναμικό του οικοσυστήματος ΜΚΟ στην Ελλάδα, να διεγείρει ανθρώπους και οργανισμούς και να ενεργοποιήσει πρωτοβουλίες. Συστήνει τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά και συμβουλευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε ΜΚΟ, το Incubator και το Accelerator, που στοχεύουν στην υποστήριξη του στρατηγικού σχεδιασμού, τη σύσταση, την οργάνωση της λειτουργίας των ΜΚΟ, την προσέλκυση των πρώτων χρηματοδοτήσεων, τη γενικότερη λειτουργία μιας οργάνωσης και μας γνωρίζει τη νέα, δωρεάν υπηρεσία Recharge, που απευθύνεται στις ΜΚΟ με τουλάχιστον 5 χρόνια λειτουργίας και έχουν επιτακτική ανάγκη να προσαρμοστούν στο νέο, μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.


Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00, για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Email επικοινωνίας: [email protected]

    << επιστροφή στο προγραμμα