Μεγάλο μέρος του φαγητού που τρώμε είναι επεξεργασμένο, κονσερβοποιημένο και προετοιμασμένο για την ευκολία μας. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού προέρχεται κάθε τροφή.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Μόσκοου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει πώς οι καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς σε διάφορους τομείς θα μάθουμε για την ιστορία και την επιστήμη που κρύβει πίσω της κάθε τροφή έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις για το τι τρώμε στην καθημερινότητά μας.
Δείτε σήμερα:
«Κατσίκες στην Κένυα» (Kenya spare a goat?)
Eπεισόδιο 2
Ο Ντέιβιντ ταξιδεύει στην Κένυα για να ετοιμάσει ένα γεύμα με τον σεφ Ariel Moscardi.
Προσπαθώντας να συλλέξει τα διάφορα υλικά, θα διασχίσει τη χώρα από άκρη σε άκρη και θα γνωρίσει από κοντά τον 500 ετών πολιτισμό των Μασάι.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|