ΤΕΤΑΡΤΗ  10/07/2024
23:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Switch  (Β' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Τηλεπαιχνίδι
Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι! Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της και παρουσιάζει το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «SWITCH», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά. Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα. Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα. Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, είναι το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην Ελληνική τηλεόραση. Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα.

Δείτε σήμερα: Καλεσμένοι οι: Φαίη Φραγκαλιώτη, Βασίλης Ντάρμας, Νικόλαος Χαλκιαδάκης, Πωλίνα Μπέτση και Ηλιάννα Γαϊτάνη
Eπεισόδιο 98

Η Ευγενία υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες πάντα για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά μαζί της θα παίξουν η Φαίη Φραγκαλιώτη, ο Βασίλης Ντάρμας, ο Νικόλαος Χαλκιαδάκης, η Πωλίνα Μπέτση και η Ηλιάννα Γαϊτάνη.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις της Ευγενίας ώστε να διεκδικήσουν 1.700 ευρώ  για τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, ένα Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων στο φάσμα του αυτισμού με διακριτικό τίτλο Μ.Α.μ.Α και έδρα τη Βέροια Ημαθίας. Ο σύλλογος εκπροσωπεί άτομα σε όλο το φάσμα του αυτισμού (χαμηλή, μέση, υψηλής λειτουργικότητας και asperger) με βασική ιδέα όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα του φάσματος, όλων των ηλικιών να είναι αποδεκτά, να ενσωματωθούν στην κοινωνία, να τα εκτιμούν και να τα σέβονται γι’ αυτό που είναι... έτσι όπως είναι. 

Ποιος απ’ όλους θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό; Θα είναι αυτός και ο μεγάλος νικητής για τα 1.700 ευρώ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α ;Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive Producer: Πάνος Ράλλης, Ελισάβετ Χατζηνικολάου
Παραγωγός: Σοφία Παναγιωτάκη

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

(E)
Επόμενο > [K] Πιάσαμε την Καλή - Ελληνική Ταινία

 
     
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά